Reklamefjes:

– Jeg er ikke gjerrig. Jeg kjøper spisepinner

Frank Robert får folk til humre gjennom TV-skjermen når han spiller den «gjerrige» naboen. Men på hjemmebane er det kona som er den sparsommelige av dem.

REKLAMEFJES: Frank Robert Andreassen er en mann med mange talenter. De fleste kjenner han kanskje umiddelbart fra Coop Extra sine reklamer, men han har også spilt i mange store norske serier og er musiker i tillegg. Her sammen med kona, Lena Nes. FOTO: PRIVAT.
REKLAMEFJES: Frank Robert Andreassen er en mann med mange talenter. De fleste kjenner han kanskje umiddelbart fra Coop Extra sine reklamer, men han har også spilt i mange store norske serier og er musiker i tillegg. Her sammen med kona, Lena Nes. FOTO: PRIVAT. Vis mer
Publisert

De siste tre årene har vi TV-tittere kunne både fnise og kanskje stønne oppgitt over COOP Extra sin reklameserie hvor to naboer konstant konkurrerer om å hvem som sparer mest penger.

Reklame har alltid sneket seg inn i hverdagslivet vårt. Hvor mange ganger har man ikke gjentatt «Doffen har dævva» eller fnist når Mr. Melk har spilt ping pong med magemusklene?

Og selv om vi ser mindre og mindre på lineær-TV, har feiden mellom de to middelaldrende artig-karene ført til at strofer som: «Har du kjøpt spisepinna?» og «billigmiddag» blitt en del av manges dagligtale.

Ikke kjærlighet ved første blikk

– Som skuespiller man må jo virkelig brenne for det man driver med og stå hardt på, men jeg blir jo nervøs jeg også, sier Frank Robert Andreassen om jobben sin.

For sånn egentlig er Frank Robert ganske så annerledes enn karakteren han spiller i reklamene. Og om du syntes han virket kjent fra før, så skal det sies at han har en lang liste over roller han tidligere har gjort, men det kommer vi tilbake til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer