Mina og meg

- Jeg er ingen superpappa!

Nå blir lillesøster Lilje Olava (3) med pappa Alexander og storesøster Mina (6) på tur i 17 dager.

MINA OG MEG: Til høsten blir vi flue på veggen når pappa Alexander Read og døtrene Mina Floriana og Lilje Olava skal ut på tur i 17 dager. FOTO: Privat
MINA OG MEG: Til høsten blir vi flue på veggen når pappa Alexander Read og døtrene Mina Floriana og Lilje Olava skal ut på tur i 17 dager. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Femåringen Mina Read imponerte stort da hun og pappa Alexander Read (40) i fjor, la ut på en 24 dager lang tur fra Vardø til Alta - med ski på beina.

Nå er det lillesøster Lilje Olavas tur til å bli med på ferden, og denne gangen skal de krysse Langsua nasjonalpark på langs, og vandre inn til porten av Jotunheimen. Dette er en tur på rundt 150 kilometer, og som strekker seg over 17 dager.

Sesongen, som sendes til høsten, har fått tittelen «Mina, Lilje og meg».

Gode dager, og mindre gode dager

Fjorårets seersuksess «Mina og meg», er nominert i kategorien «Beste karakterdrevne dokumentarserie» under årets Gullruten-utdeling i Bergen 7. mai, side om side med «Märtha», «Team Ingebrigtsen» og «Hodet i klemme».

KK møtte pappa Alexander i forbindelse med nominasjonslansering, og det var en stolt tobarnsfar som representerte familien Read.

På spørsmål om hva det er han tror har gjort at programmet fenger så mange av TV-seerne, svarer han nærheten og ærligheten de forhåpentligvis viser gjennom TV-skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer