Kristine Riis:

- Jeg er mer opptatt av god søvn enn en bra jeansrumpe

Kristine Riis inviterte en rekke kjente kvinner til å snakke ærlig om alder. Det ble en real opptur.

Å BLI ELDRE: Kristine Riis mener vi kvinner trenger et rom for å snakke om alder. Foto: Podcast Hvor gammel er hun, egentlig?
Å BLI ELDRE: Kristine Riis mener vi kvinner trenger et rom for å snakke om alder. Foto: Podcast Hvor gammel er hun, egentlig? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker og skuespiller Kristine Riis er lei av negativt fokus på aldring. Samtidig kjenner hun på blandede følelser når det kommer til det å bli eldre selv. I egen podcast vil hun nå snakke med ulike gjester om alder. Det mener hun er høyst nødvendig.

– Jeg ville ha en ærlig og uhøytidelig samtale med kvinner om det å bli eldre, forklarer hun til KK.

- Vanskelig å forsone seg

Riis er overbevist om at mange er opptatt av kvinner og alder.

– Jeg tror kvinner trenger å høre hva andre kvinner tenker om det å bli eldre, og hvordan hver enkelt dealer med det i livene sine, sier hun.

– Alle er i bunn og grunn er glade for å bli eldre, fordi alternativet er så fælt. Samtidig så er det kanskje overraskende vanskelig å forsone seg med hva alderen gjør med en, sier Riis.

Hun mener det er på sin plass med en arena hvor kvinner kan snakke åpent og ærlig om alt som hører til å bli eldre, uten at vi «trenger å være så politisk korrekte».

Riis tror podcasten kan fungere som en aldri så liten peptalk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer