Siri Kristiansen

- Jeg er mindre sint enn før

Siri Kristiansen har blitt hunde-mamma, fått ny jobb og kuttet ned på kjøtt og ampullkaffe. To nyttårsforsetter har hun likevel.

SIRI KRISTIANSEN: P3-profilen om årets oppturer, hva som provoserte henne mest og hva hun er ferdig med i 2017. Foto: Astrid Waller
SIRI KRISTIANSEN: P3-profilen om årets oppturer, hva som provoserte henne mest og hva hun er ferdig med i 2017. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Rett før jul ble det klart at P3-profilen forlater NRK som mangeåring leder av «Lørdagsrådet,» og begynner i Radio 1 i stedet. Her skal hun også gi råd til lytterne, i en litt annen form riktignok, i tillegg til å gjeste morgensendingene med faste innslag.

LES OGSÅ: Dropper du å søke jobber fordi du føler det ikke er noen vits?

Gratulerer med ny jobb! Hva fikk deg til å si ja?

- Æren over å føle seg ønsket, og muligheten jeg har fått til å jobbe med så entusiastiske folk!

Årets opptur - sånn ellers?

- Året har vært preget av søkende stillstand. Holdt meg godt innenfor komfortsonen hele veien, men vært på leting etter noe gøy. Så 2018 blir bra, forventer et høydepunkt der! Men høydepunktet i år må da bli å ha fått hund! Visste ikke at man kunne kjøpe seg så mye kjærlighet!

Hva har overrasket deg mest med livet som hunde-eier?

- At jeg er den fødte hunde-mamma. Trodde jeg var katte-jente, men nei. ELSKER det dyret! Elsker å bli tvunget ut i skogen på daglig basis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer