Amanda Hearst

- Jeg er så glad for at jeg fikk vært med på fødselen

Den amerikanske milliardærarvingen Amanda Hearst og den norske filmregissøren Joachim Rønning ble foreldre.

AMANDA HEARST: Den norske filmregissøren Joachim Rønning og kona Amanda Hearst Rønning er blitt foreldre til sitt første felles barn. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Rønning. FOTO: Privat
AMANDA HEARST: Den norske filmregissøren Joachim Rønning og kona Amanda Hearst Rønning er blitt foreldre til sitt første felles barn. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Rønning. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Babylykken er komplett, for den norske regissøren Joachim Rønning (50) og den amerikanske milliardærarving-kona Amanda Hearst Rønning (38).

De ble foreldre i begynnelsen av juni, til en liten gutt som har fått navnet Haakon Hearst Rønning. Han kom til verden på Lindo Wing ved St Mary's Hospital i London - der prins William og hertuginne Kate fødte sine tre barn.

Ifølge mamma Amanda har han fått kallenavnet Hawk, som på norsk kan oversettes til Hauk.

Amanda og Joachim giftet seg i en storslått seremoni i 2019. Han har to døtre fra et tidligere forhold. Dette er Amandas første barn.

Møttes mens de begge hadde kjærester

Amanda er oldebarnet til den amerikanske forretningsmogulen William Randolph Hearst og niesen til Patty Hearst - som i 1974 ble kidnappet, og kort etter slo seg sammen med kidnapperne og ble selv en revolusjonær terrorist.

HOLLYWOOD: Amanda Hearst og ektemannen Joachim Rønning under Maison de Mode's Sustainable Style Awards presented i West Hollywood i februar 2020. FOTO: NTB
HOLLYWOOD: Amanda Hearst og ektemannen Joachim Rønning under Maison de Mode's Sustainable Style Awards presented i West Hollywood i februar 2020. FOTO: NTB Vis mer

I et stort intervju med KK har hun åpnet opp om hvordan hun ble kjent med norske Joachim. Paret møtte hverandre allerede i 2017, på en fest på Chateau Marmont i West-Hollywood. Men da var de begge i forholdt på hver sin kant.

- Vi møttes på en fest, men begge hadde kjæreste og ingenting skjedde. Vi møttes igjen ett år senere, og da var vi begge single. Men Joachim bodde jo i London hvor han laget «Maleficent», vi hadde derfor et avstandsforhold. Men etter å ha datet en stund flyttet jeg dit. Siden forlovet vi oss, og alt skjedde veldig fort og veldig naturlig, har hun tidligere sagt til KK.

Amanda, som har lært seg norsk og har latt seg fascinere av norske tradisjoner som langrenn og isbading, er market editor for magasinet Marie Claire, filantrop og modell.

Joachim Rønning har på sin side etablert seg som filmregissør både her hjemme og i Hollywood, og har blant annet jobbet på Pirates of the Caribbean med Johnny Depp og Penelope Cruz, Maleficent med Angelina Joline, og de norske storfilmene Kon Tiki og Max Manus.

Gratulasjonene står i kø på sosiale medier, over den gledelige babynyheten, og flere av parets kjendisvenner sender sine varmeste lykkeønsker.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

KK har fått tillatelse av Joachim Rønning til å bruke bildene av lille Haakon.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer