Sarah Jessica Parker

- Jeg er så takknemlig for at noen foreviget vår hemningsløse glede

Sarah Jessica Parker delte søt kjærlighetserklæring til tenåringssønnen.

Publisert

For 17 år siden ble Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker (54) mor for aller første gang, da sønnen James Wilke Broderick kom til verden 28. oktober 2002. Da var hun 37 år.

Hun og ektemannen Matthew Broderick (57) giftet seg i 1997, og det skulle gå fem år før de ble foreldre. I anledning James' 17-årsdag delte Sarah Jessica en søt kjærlighetserklæring til tenåringssønnen på Instagram - og la ved et bilde tatt av en paparazzifotograf utenfor Lenox Hill Hospital i New York der James ble født.

«28. oktober 2002 - Datoen som forandret hvert åndedrag vi tar og hva vi trodde vi visste at kjærlighet betydde. Vi har med beundring, stolthet og dyp kjærlighet sett deg vokse opp og omfavne livet. Jeg er så takknemlig for at noen foreviget vår hemningsløse glede, som vi minnes så livaktig nå 17 år senere. Gratulerer med dagen, min elskede sønn James Wilkie.», skriver Sarah Jessica til bildet.

Og her kommer en liten fun fact for de som elsker Sex og singelliv like mye som oss i KK-redaksjonen: har du lagt merke til at sesong 5 av serien er mye kortere enn de andre? Det er nettopp fordi at Sarah Jessica fant ut av at hun var gravid underveis i innspillingen av sesong 5!

Ifølge nettstedet Babble fikk hun assistenten sin til å gå ut og kjøpe en graviditetstest allerede første dag på settet, ettersom hun følte seg uvel. Og graviditetstesten viste at hun ventet sitt første barn. Derfor ble den femte sesongen, som ble spilt inn mellom 21. juli og 8. september 2002, på bare åtte episoder.

Vi husker alle hvordan Carrie Bradshaw strålte i den rosa, fotside kjolen hun hadde på seg under Hamptons-bryllupet til Bitsy og Bobby - som skjulte den voksende babymagen hennes.

Klarte ikke å få flere barn på den naturlige måten

I 2009 ble James Wilkie storebror da Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick ble foreldre til tvillingjentene Tabita og Marion - som ble født via surrogati.

Ettersom Sarah Jessica var 37 år da hun ble mor for første gang, har hun åpnet opp om at det ble vanskelig for henne flere barn på den naturlige måten. Løsningen ble derfor å få barn via en surrogatmor. Valget falt på Michelle Ross, som var bosatt i Sarah Jessicas tidligere hjemsted Ohio.

- Vi prøvde og prøvde og prøvde og prøvde og prøvde å bli gravide, men det skjedde bare ikke på den vanlige måten - jeg ville ha født så ofte jeg kunne, om jeg kunne. Jeg elsket alle milepælene, både de gode og de vonde, sa hun til Vogue i 2010.

Hun fortalte også åpenhjertig at ettersom hun og ektemannen var «oppi årene», så ønsket hun at sønnen James skulle få søsken. Lykken var derfor stor da det viste seg at surrogatmoren bar på tvillinger.

- Jeg ønsket ikke at han skulle oppleve byrden det er å ta vare på oss senere i livet, helt alene.

Men nå er altså lykken komplett for skuespiller Sarah Jessica Parker og ektemannen Matthew Broderick - som har tre flotte barn mellom 10 og 17 år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer