Leah Isadora Behn

-Jeg er så uendelig stolt av den veien du har gått

Prinsesse Märtha med rørende hyllest til datteren.

LEAH ISADORA BEHN: Mamma prinsesse Märtha Louise med varm og nær hyllest i anledning 17-årsdagen. FOTO: Skjermdump Instagram
LEAH ISADORA BEHN: Mamma prinsesse Märtha Louise med varm og nær hyllest i anledning 17-årsdagen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen etter at det ble kjent at prinsesse Märtha Louises (50) mellomste datter Leah Isadora Behn er signert av modellbyrået Team Models, kunne familien feire Leahs 17-årsdag med brask og bram!

På sosiale medier la trebarnsmoren Märtha ut en rørende hyllest til datteren, og trekker frem egenskaper som engasjert, varm og uredd.

«Du er en av de absolutt mest fantastiske menneskene jeg vet om. Du er varm, åpen, uredd, engasjert, klok, forkjemper for kvinners rettigheter, har et godt businesshode og -teft, er dedikert og målrettet, har enorm passion for det du holder på med og for klima, er en god venn og samtalepartner og vet hva du vil i tillegg til å ha en god porsjon humor. Det er gode egenskaper å ta med seg videre på veien.Jeg er så uendelig stolt av den veien du har gått gjennom alle dype daler og over alle bakketopper. Jeg er så glad jeg får lov å gå med deg, og jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen. 17 år skal feires med glede, håp og masse kjærlighet.».

ÅRETS INFLUENSER: Leah Isadora Behn under Vixen Awards i 2021. FOTO: Naina Helén Jåma / NTB
ÅRETS INFLUENSER: Leah Isadora Behn under Vixen Awards i 2021. FOTO: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer

Leah, som ble kåret til «Årets influencer» under Vixen Awards i fjor høst, var med mamma Märtha på rød løper under premieren av Harald Zwart-filmen Lange Flate ballær 3 på Fredrikstad kino i mars - der Märtha har en liten rolle.

PREMIERE: Leah Isadora Behn med mamma prinsesse Märtha Louise og medium Lilli Bendriss på rød løper på filmpremiere på Fredrikstad kino i mars. FOTO: Christoffer Andersen / NTB
PREMIERE: Leah Isadora Behn med mamma prinsesse Märtha Louise og medium Lilli Bendriss på rød løper på filmpremiere på Fredrikstad kino i mars. FOTO: Christoffer Andersen / NTB Vis mer

Der strålte 17-åringen i «den lille svarte», side om side med sin royale mamma som selv stilte i en hvit tyll- og ullkreasjon.

Det har ligget i kortene at bursdagsbarnet, som alltid har vært opptatt av sminke og trender, har drømt om modellyrket - og nå er altså den drømmen gått i oppfyllelse.

FOTO: Skjermdump // Teammodels.no
FOTO: Skjermdump // Teammodels.no Vis mer

Leah Isadora Behn følger i fotspor til norske supermodeller som Iselin Steiro (36), Sonja Wanda (38) og Jenny Sinkaberg (35), og også Juliane Snekkestad (27) - ekskjæresten til «fetter» Marius Borg Høiby (25) er en del av Team Models.

Farmor Marianne Behn, moren til Leahs avdøde far Ari Behn, hyller barnebarnet for karrierevalget:

FOTO: Skjermdump // Instagram
FOTO: Skjermdump // Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer