Leah Isadora Behn

-Jeg er så uendelig stolt av den veien du har gått

Prinsesse Märtha med rørende hyllest til datteren.

LEAH ISADORA BEHN: Mamma prinsesse Märtha Louise med varm og nær hyllest i anledning 17-årsdagen. FOTO: Skjermdump Instagram
LEAH ISADORA BEHN: Mamma prinsesse Märtha Louise med varm og nær hyllest i anledning 17-årsdagen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen etter at det ble kjent at prinsesse Märtha Louises (50) mellomste datter Leah Isadora Behn er signert av modellbyrået Team Models, kunne familien feire Leahs 17-årsdag med brask og bram!

På sosiale medier la trebarnsmoren Märtha ut en rørende hyllest til datteren, og trekker frem egenskaper som engasjert, varm og uredd.

«Du er en av de absolutt mest fantastiske menneskene jeg vet om. Du er varm, åpen, uredd, engasjert, klok, forkjemper for kvinners rettigheter, har et godt businesshode og -teft, er dedikert og målrettet, har enorm passion for det du holder på med og for klima, er en god venn og samtalepartner og vet hva du vil i tillegg til å ha en god porsjon humor. Det er gode egenskaper å ta med seg videre på veien.Jeg er så uendelig stolt av den veien du har gått gjennom alle dype daler og over alle bakketopper. Jeg er så glad jeg får lov å gå med deg, og jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen. 17 år skal feires med glede, håp og masse kjærlighet.».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer