Amber Heard

- Jeg er sterk, jeg er smart og jeg er ikke et offer

Skuespillerinnen snakker ut om det voldelige forholdet til eksmannen Johnny Depp.

VOLD I HJEMMET: Skuespillerinnen Amber Heard (30) snakker ut om forholdet til Johnny Depp (53) og volden i hjemmet.  Foto: Reuters
VOLD I HJEMMET: Skuespillerinnen Amber Heard (30) snakker ut om forholdet til Johnny Depp (53) og volden i hjemmet. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye diskusjon i media rundt forholdet mellom skuespillerparet Amber Heard (30) og Johnny Depp (53) - som ifølge Heard skal ha vært alt annet enn en dans på roser.

Da det tidligere i år ble kjent at paret skulle skilles, begynte ryktene og Heard selv gikk ut i media og anklaget Depp for å ha utført vold mot henne bak hjemmets fire vegger. Men i august ble saken lagt død, og skuespillerinnen trakk tilbake voldsanklagene mot Depp.

Nå, kun et par måneder etter skilsmissen, snakker Heard åpent om volden i hjemmet i en følelsesladd video, som først ble omtalt i Huffington Post, hvor hun forteller om sin egen erfaring og farene ved å la volden holde på uten å snakke om det. Se den sterke videoen nederst i saken!

- Hvorfor skjedde dette meg? Jeg er sterk, jeg er smart og jeg er ikke et offer, sier en gråtkvalt Heard i videoen. 

LES OGSÅ: Disse Hollywood-parene sluttet å elske hverandre i 2016

- Å fortelle det til noen trygge personer er begynnelsen på å velge seg selv

I videoen, som er laget i et samarbeid med Girl Gaze Project i anledning den internasjonale dagen mot kvinnevold, snakker nyskilte Heard om det som skjer mange kvinner bak hjemmets fire vegger.

- Det var mye skam knyttet til merkelappen «offer». Dette skjer med så mange kvinner. Når det skjer i hjemmet, bak lukkede dører, med noen du elsker, er det ikke enkelt, forteller Heard i videoen, mens tårene presser på.

- Å fortelle det til noen trygge personer, er begynnelsen på å velge seg selv. Hvis jeg ikke hadde hatt mennesker som jeg virkelig stoler på rundt meg aner jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Hvor annerledes livet mitt hadde vært.

LES OGSÅ: 1 av 5 kvinner i Norge blir utsatt for vold

Videre i videoen oppfordrer Heard andre kvinner som opplever det samme, om å ikke holde det for seg selv fordi ingen er eller skal være alene om å oppleve vold.

- Du trenger ikke å gjøre dette alene. Du er ikke alene, og vi kan endre dette.

Videoen av Heard ble publisert i slutten av forrige uke og har blitt sett nesten 200.000 ganger, i tillegg til å ha fått masse oppmerksomhet i sosiale medier. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer