VOLD I HJEMMET: Skuespillerinnen Amber Heard (30) snakker ut om forholdet til Johnny Depp (53) og volden i hjemmet.  Foto: Reuters
VOLD I HJEMMET: Skuespillerinnen Amber Heard (30) snakker ut om forholdet til Johnny Depp (53) og volden i hjemmet. Foto: Reuters Vis mer

Amber Heard

- Jeg er sterk, jeg er smart og jeg er ikke et offer

Skuespillerinnen snakker ut om det voldelige forholdet til eksmannen Johnny Depp.

Det har vært mye diskusjon i media rundt forholdet mellom skuespillerparet Amber Heard (30) og Johnny Depp (53) - som ifølge Heard skal ha vært alt annet enn en dans på roser.

Da det tidligere i år ble kjent at paret skulle skilles, begynte ryktene og Heard selv gikk ut i media og anklaget Depp for å ha utført vold mot henne bak hjemmets fire vegger. Men i august ble saken lagt død, og skuespillerinnen trakk tilbake voldsanklagene mot Depp.

Nå, kun et par måneder etter skilsmissen, snakker Heard åpent om volden i hjemmet i en følelsesladd video, som først ble omtalt i Huffington Post, hvor hun forteller om sin egen erfaring og farene ved å la volden holde på uten å snakke om det. Se den sterke videoen nederst i saken!

- Hvorfor skjedde dette meg? Jeg er sterk, jeg er smart og jeg er ikke et offer, sier en gråtkvalt Heard i videoen. 

LES OGSÅ: Disse Hollywood-parene sluttet å elske hverandre i 2016

- Å fortelle det til noen trygge personer er begynnelsen på å velge seg selv

I videoen, som er laget i et samarbeid med Girl Gaze Project i anledning den internasjonale dagen mot kvinnevold, snakker nyskilte Heard om det som skjer mange kvinner bak hjemmets fire vegger.

- Det var mye skam knyttet til merkelappen «offer». Dette skjer med så mange kvinner. Når det skjer i hjemmet, bak lukkede dører, med noen du elsker, er det ikke enkelt, forteller Heard i videoen, mens tårene presser på.

- Å fortelle det til noen trygge personer, er begynnelsen på å velge seg selv. Hvis jeg ikke hadde hatt mennesker som jeg virkelig stoler på rundt meg aner jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Hvor annerledes livet mitt hadde vært.

LES OGSÅ: 1 av 5 kvinner i Norge blir utsatt for vold

Videre i videoen oppfordrer Heard andre kvinner som opplever det samme, om å ikke holde det for seg selv fordi ingen er eller skal være alene om å oppleve vold.

- Du trenger ikke å gjøre dette alene. Du er ikke alene, og vi kan endre dette.

Videoen av Heard ble publisert i slutten av forrige uke og har blitt sett nesten 200.000 ganger, i tillegg til å ha fått masse oppmerksomhet i sosiale medier. 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: