Underholdning

– Jeg er stolt av det og de fleste av oss har dem!

Teddi Mellencamp fra «The Real Housewives of Beverly Hills» slår tilbake mot cellulitt-kritikken.

LER AV KRITIKKEN: Teddi Mellencamp har sagt tydelig ifra om hva hun mener om kjolekritikken. FOTO: NTB
LER AV KRITIKKEN: Teddi Mellencamp har sagt tydelig ifra om hva hun mener om kjolekritikken. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere kjendiser slår tilbake mot kroppspress på sosiale medier og oppfordrer heller folk til å hylle den naturlige kroppen. Sandra Lyng har delt ærlig bilde av seg selv og Ashley Graham viser stolt frem mammakroppen etter fødsel

Da den tidligere Real Housewifes of Beverly Hills-stjernen dukket opp på årets MTV Movie og TV Award glitret hun i en rosa minikjole. Det tok imidlertid ikke lang tid før negative kommentarer om antrekk og utseende kom haglende. Det kritikken gikk på var at Teddi Mellencamp på grunn av sine celulitter ikke kunne gå kledd i en slik kjole.

Saken ble først omtalt i E news.

40-åringen på sin side tok fort til motmæle mot kritikken og postet et bilde på Instagram hvor hun, i den rosa kjolen, rett og slett snur ryggen (og rumpa) til kommentarene. Sammen med bildet skrev hun følgende:

«Til enhver som har sendt meg melding og sagt at jeg ikke burde ha brukt denne kjolen på MTV Awards fordi dere kunne se celulittene mine. Gjett hva?! Jeg er stolt av det og nesten alle har dem.»

Videre oppfordret hun:

«La oss normalisere virkeligheten. Jeg jobber hardt for min mentale og fysiske kropp for å føle meg bra.»

Hundrevis av fans har vist sin støtte gjennom kommentarer på Instagram og til nå og posten har fått nesten 50 000 likes.

FESTSTEMNING: Teddi Mellencamp er mest kjent for sine tre sesonger i realitydramaet Real Housewifes of Beverly Hills og det var også de andre damene fra serien hun koste seg med under MTW Awards. F.v: Kyle Richards, Dorinda Medley, Teddi Mellencamp Arroyave og Tamra Judge. FOTO: NTB.
FESTSTEMNING: Teddi Mellencamp er mest kjent for sine tre sesonger i realitydramaet Real Housewifes of Beverly Hills og det var også de andre damene fra serien hun koste seg med under MTW Awards. F.v: Kyle Richards, Dorinda Medley, Teddi Mellencamp Arroyave og Tamra Judge. FOTO: NTB. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer