Sofia og Pia Tjelta

- Jeg er stolt av henne uansett hva hun hadde gjort!

Mor og datter har roller i flere TV-serier i 2022.

SOFIA OG PIA TJELTA: Mor og datter Pia og Sofia Tjelta fotografert under Amandaprisen i Haugesund i 2019. FOTO Jan Kåre Ness / NTB
SOFIA OG PIA TJELTA: Mor og datter Pia og Sofia Tjelta fotografert under Amandaprisen i Haugesund i 2019. FOTO Jan Kåre Ness / NTB Vis mer
Publisert

Et nytt år er i gang, og det betyr heldigvis også premiere på mange nye serier som vi har ventet lenge på - og blant dem er Lykkeland sesong 2 på NRK, Delete Me sesong 2 på Viaplay og Rådebank sesong 3 på NRK.

I førstnevnte fiksjonssserie, som tar for seg det norske oljeeventyret i Stavanger på 70-tallet, spiller blant andre skuespiller Pia Tjelta (44).

Mens i de to sistnevnte seriene er det datteren Sofia Tjelta Sydness (20) som har kapret roller.

Sofias far er skuespiller Kyrre Haugen Sydness (49).

Vi møtte Pia Tjelta i forbindelse med presselanseringen av Lykkeland sesong 2, og det er en tydelig stolt mor som nå ser datteren sin i oppfølgingssesongen av tenåringsdramaserien Delete me, som vant beste foto og beste klipp under Gullruten i 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer