Petter Stordalen

- Jeg er verdens heldigste mann

Petter Stordalen (60) åpner opp om forholdet til Märta (33) i nytt intervju.

PETTER STORDALEN: Petter sammen med samboeren, Märta Elander Wistén. Foto: Tore Skaar
PETTER STORDALEN: Petter sammen med samboeren, Märta Elander Wistén. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Petter Stordalen (60) og samboeren Märta Elander Wistén (33) er gjester i talkshowet «Bianca» som går på Discovery+ denne uken, og det er første gang paret stiller til et offentlig intervju sammen. I talkshowet snakker de om forholdet, og hvordan de møttes. Paret møttes under Almedalsveckan på Gotland i 2020 – rett før pandemien.

Petter ble umiddelbart interessert i kvinnen bak den store hårmanken han kunne skimte gjennom folkehavet, og han nølte ikke med å gå bort til henne. Etter dette møttes de rundt omkring i Stockholm noen ganger, før Petter inviterte Märta til Oslo. Han var veldig fascinert av henne.

Planen var at hun skulle være på besøk i to dager, men så ble det lockdown, og de var innelåst i 102 dager.

- Pandemien var den største krisen i mitt liv, hvor jeg hadde vanskeligheter med å sove, og jeg hadde problemer. Men det var et stort lyspunkt hver dag når jeg våknet. Jeg tenkte at jeg er verdens heldigste mann, helt til jeg kom på at jeg var i en pandemi. Men Märta ga meg masse energi og hjalp meg med å komme meg gjennom den situasjonen.

- Heldigste mannen i verden

Hotellkongen er kjent for å være en veldig energisk, selvsikker type, men hjemme er han en annen person, forteller Märta:

- Han er alltid selvsikker, men min Petter er noe helt annet. Hjemme er han veldig rolig, sier hun i intervjuet.

Det er 27 år som skiller paret, men det er ikke noe de ser på som et problem

- Jeg har et menneske foran meg som jeg bare vil ha det bra med, og da forsvinner de andre tingene. Rent statistisk kommer jeg jo til å dø lenge før Märta, sånn er det jo bare. Men fram til det, skal jeg kjempe på, sier Petter.

Märtas bakgrunn

Ifølge Dagbladet kommer Märta fra en velstående finansfamilie fra Göteborg. Både Märta og Petter var nyskilt da de møttes, men i motsetning til Petters ni år lange ekteskap, hadde Märta kun vært gift i syv måneder.

Nå bor hun sammen med Petter i hans bolig på hele 1200 kvadratmeter, på Bygdøy i Oslo. De har også en bolig i Stockholm sentrum.

VENNER: Pernille Juvodden snakker om bruddet med John Carew på Joners halloweenfest. Video: Christina Holen Korneliussen / Dagbladet TV. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer