Jørgine Massa Vasstrand:

- Jeg får pumpe hjemme når det blir lange dager

Jørgine Massa Vasstrand åpner opp om sjongleringen mellom hjem med fire barn og «Skal vi danse».

HOPPET I DET: Jørgine Massa Vasstrand (33) sier at da hun bestemte seg for å være med i «Skal vi danse,» bestemte hun seg også for at de fikk ta konsekvensene av det på et senere tidspunkt, men at hun har en fantastisk mann hjemme. FOTO: NTB.
HOPPET I DET: Jørgine Massa Vasstrand (33) sier at da hun bestemte seg for å være med i «Skal vi danse,» bestemte hun seg også for at de fikk ta konsekvensene av det på et senere tidspunkt, men at hun har en fantastisk mann hjemme. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det er kjempespennende å få lov å være med på nytt. Jeg er full av forventning, spenning og jeg gru-gleder meg. Men jeg er veldig klar, sier Jørgine Massa Vasstrand (33) om årets sesong av «Skal vi danse» til KK.

Den populære TV-kjendisen, forfatteren og treningsguruen var også med i 2019. Da stakk hun av med en solid andreplass, men for den ambisiøse sunnmøringen var det et nederlag og hun uttalte ganske så åpent i ettertid at «Skal vi danse» er «et satans drittprogram».

Derfor kom det kanskje som en overraskelse på mange at hun igjen velger å delta. Under TV2s presselansering av årets deltakere sa derimot Jørgine at hun hadde modnet siden den gang.

– Hvordan skal du greie å sjarmere det norske folket på nytt igjen?

– Jeg vet ikke om det å sjarmere er min sterke side, så jeg får bli flink til å danse istedet da, sier hun.

Hun legger til at hun kommer til å være mer avslappet og leve seg mer inn i dansen. Samt ha litt mer overskudd på parketten til å faktisk tenke over hva det er hun driver med.

– Det føler jeg at jeg har gode forutsetninger for å gjøre i år fordi jeg har en dansepartner som jeg stoler på og føler med trygg med.

Føler seg trygg

Mannen som skal veilede henne i år, er italieneren Santino Mirenna, som har vært en del av programmet siden 2019. Det året danset han sammen med Emilie Voe Nereng.

Jørgine har også italiensk blod i årene, med en norsk mor, Trude Vasstrand og en italiensk far. Kan det at de har dette til felles være én av grunnene til at hun føler seg så trygg på sin nye dansepartner?

– Jeg vet ikke om det er fordi vi begge er italienske nødvendigvis, men jeg har veldig god kjemi med Santino. Det viktigste er å stole på dansepartneren sin og tenke at dette skal man få til sammen. For det er klart det er nervepirrende for oss som egentlig ikke har peiling på hva vi driver med. Vi er prisgitt deres kunnskap og kompetanse, så der føler jeg meg veldig trygg, sier hun.

– Du virker som en modig og uredd dame, kommer du til å være nervøs før sendingene?

– Jeg var veldig nervøs sist for jeg følte at fallhøyden var stor og jeg ville det så inderlig. Men i år skal jeg prøve å slappe av mer og ta ting litt mer som det kommer.

TO ITALIENERE: Santino Mirenna og Jørgine Vasstrand skal danse sammen i Skal vi danse 2022. Jørgine sier hun føler seg veldig trygg på sin nye partner. FOTO: NTB.
TO ITALIENERE: Santino Mirenna og Jørgine Vasstrand skal danse sammen i Skal vi danse 2022. Jørgine sier hun føler seg veldig trygg på sin nye partner. FOTO: NTB. Vis mer

Spent på puppene

Det er skjedd store endringer i 33-åringens liv siden sist hun deltok, spesielt med kroppen (selv om det ikke ser sånn ut) etter at hun i januar fødte sitt fjerde barn, sønnen Indigo. Hun har tidligere vært åpen om at det ikke var en lett fødsel. Når KK spør om hvordan formen hennes er etter fødselen, svarer hun:

– Nå har det gått et halvt år siden jeg fødte så jeg kjenner jo at det knirker litt i hofte og bekken ennå, men det kommer seg etterhvert, sier hun åpent og fortsetter:

– Jeg er mer spent på puppene som er en størrelse på starten av dagen og bare blir større og større utover dagen.

– Hvordan sjonglerer du dette, blir det amming på bakrommet?

– Jeg skal ha med meg Indigo hvis jeg tenker at det er hyggelig for han også, men ikke kun for min egen del. Han har en pappa hjemme som er helt fantastisk og det kommer til å ordne seg. Så får jeg heller pumpe hjemme når det blir lange dager.

En dårlig idé

Og med fire barn, to hunder og annen jobb i tillegg blir det nok lange dager. Og Jørgine forteller at hun har taklet det ved å hoppe i det og ta konsekvensene av det etterpå.

– Det kommer jo ikke til å gå ordentlig opp egentlig. Så vi må bare ta i mot hjelp og få det til å funke på et eller annet vis, men klart hvis jeg hadde satt meg ned og virkelig tenkt igjennom det her, så hadde nok dette vært en kjempedårlig idé, sier hun og legger til at det ikke er alt man skal tenke på.

Skal vi danse har premiere på TV2 27. august og årets sesong byr på gjensyn med gamle vinnere, deltakere og publikumsfavoritter. Det ble da også klart at Katrine Moholt gir seg som programleder etter ti år.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer