Lady Gaga til KK:

- Jeg fikk høre at jeg ikke var pen nok

Selv om Lady Gaga gladelig marinerer seg i ondskap for kunstens skyld, er hun mest opptatt av at vi skal være snille mot hverandre

LADY GAGA: Den siste tiden har Lady Gaga fått mye oppmerksomhet for i filmen «House of Gucci», hvor hun spiller rollen som kona til den avdøde motemonarken. FOTO: NTB

LADY GAGA: Den siste tiden har Lady Gaga fått mye oppmerksomhet for i filmen «House of Gucci», hvor hun spiller rollen som kona til den avdøde motemonarken. FOTO: NTB

Vis mer
Publisert

- Noen kaller meg Gaga. Andre kaller meg Stefani. For familien er jeg Steffie, sier popstjernen, som vi så klart kjenner best som Lady Gaga.

Hun smiler litt stivt mens den lille kroppen forsvinner inni en gigantisk, rød rysjebluse i «Zoom»-vinduet på skjermen. Leppene glinser vagt. Hun har lagt bort den italienske aksenten. Den hun fikk mye oppmerksomhet for i filmen «House of Gucci». Noen mente den var påtatt og hørtes mest russisk ut.

Gaga strutter likevel stolt når hun snakker om rollen som kona til den avdøde motemonarken.

- Rikdom og privilegium er noe av det ondeste i verden, sier hun, og sikter til Gucci-familiens evinnelige kamp om godene – noe som til slutt endte i total tragedie.

- Patricia fascinerte meg som person. Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i henne - og slik jeg ser det, prøvde hun bare å overleve.

«House of Gucci» er Gagas andre store filmrolle, etter suksessen med «A Star is Born», der hun blant annet vant Oscar for beste låt.

- Jeg vil så klart også gjøre flere filmer og skrive mer musikk, men for å være ærlig så er jeg veldig lykkelig akkurat nå, innrømmer Gaga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer