Camp Kulinaris:

- Jeg føler at jeg ikke er så dum som det ser ut som på TV

Sebastian Solberg forteller at Camp Kulinaris-deltakelsen var langt mer intenst og psykisk krevende enn det han hadde forestilt seg.

CAMP KULINARIS: Sebastian Solberg sier at det var overraskende tøft psykisk å delta på Camp Kulinaris. Foto: Instagram @sebastiansolberg
CAMP KULINARIS: Sebastian Solberg sier at det var overraskende tøft psykisk å delta på Camp Kulinaris. Foto: Instagram @sebastiansolberg Vis mer
Publisert

Matlagingsprogrammet Camp Kulinaris har rullet og gått på skjermen i fem sesonger, og fått mang en nordmann hekta. Det er ikke så rart! Ja, takk til sofakvelder med både digg mat, spenning og litt drama på skjermen.

For Sebastian Solberg, influencer og innholdsprodusent, bød deltakelsen på flere overraskelser. Han innrømmer at det rett og slett ble en helt annen opplevelse enn hva han hadde sett for seg.

– Det var mer intenst og psykisk krevende enn jeg kunne forestilt meg, forteller Solberg til KK.

– Overraskende psykisk tøft

Selv kaller han Camp Kulinaris-deltakelsen for «en interessant opplevelse». Tidligere har han bare sett seg selv i mindre glimt på TV, blant annet i bakgrunnen på Bloggerne og Alle elsker David.

– Jeg har i mange år jobbet bak kameraene som regissør, og også sendt avgårde mange egne profiler som jeg har vært manager for til alle mulige realityshows, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer