Caitlyn Jenner

- Jeg føler det har tatt lang tid for Caitlyn å bli ærlig med seg selv, så jeg forventer ikke at hun skal være ærlig om min mor heller

I et ferskt intervju med Ellen DeGeneres åpner realitystjernen opp om både Caitlyn Jenner og om det brutale ranet i Paris.

KIM KARDASHIAN: I et nytt intervju med Ellen DeGeneres forteller Kim Kardashian åpenhjertig om forholdet til Caitlyn Jenner, og om ranet i Paris. Foto: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN: I et nytt intervju med Ellen DeGeneres forteller Kim Kardashian åpenhjertig om forholdet til Caitlyn Jenner, og om ranet i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 ble hele verden overrasket da OL-helten Bruce Jenner viste seg for første gang som kvinne. På coveret av Vanity Fair fikk vi endelig møte Caitlyn Jenner (67). I TV-serien «Keeping Up With The Kardashians» fikk hele verden se reaksjonene til den berømte familien, og det ble mange tårevåte øyeblikk. Bant annet ble det en isfront mellom Caitlyn og ekskona Kris Jenner (61), som Caitlyn (daværende Bruce) var gift med i 22 år. (Psst: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret!)

Allerede på dette tidspunktet kom Caitlyn med harde utsagn mot ekskona Kris - blant annet at hun aldri har følt at Kris har forstått henne. Og det stopper ikke der.

I et klipp fra en fersk episode av «Keeping Up With The Kardashians» avslører Kris sin frustrasjon over Caitlyns nye bok The Secrets of My Life, der hun skriver om ekteskapet hun hadde med Kris. Da Kris hadde spurt Caitlyn om hva som foregikk fikk hun svaret:

– Du vil aldri forstå, svarte (daværende) Bruce. Så går det igjen i boken at jeg hele veien har visst det, allerede før vi lå sammen. Hva er dette? spør Kris i klippet.

– Det eneste hyggelige Caitlyn skriver om meg var at jeg var sosial og festlig, sier Kris Jenner og fortsetter: 

– Ingenting av det gir mening. Alt hun sier er oppdiktet. Hvorfor må alt handle om at «Kris er en drittkjerring»​.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner går hardt ut mot Donald Trump

STØTTER KRIS: Barna til Kris Jenner har flere ganger sagt at de ikke liker hvordan Caitlyn har snakket om ekteskapet til moren i intervjuer hun har gjort.
STØTTER KRIS: Barna til Kris Jenner har flere ganger sagt at de ikke liker hvordan Caitlyn har snakket om ekteskapet til moren i intervjuer hun har gjort. Vis mer

- Jeg forventer ikke at hun skal være ærlig

Kourtney (38), Khloé (32) og Kim Kardashian (36) har flere ganger i serien gitt uttrykk for at de ikke liker hvordan Caitlyn har snakket om ekteskapet med moren i intervjuer hun har gjort. Og nå virker det som det virkelig har gått inn på døtrene.

I et intervju med Ellen DeGeneres (se intervjuet nederst i saken!) gjort i slutten av april forteller Kim Kardashain om hvordan hun og resten av Kardashian-barna ikke har noe særlig kontakt med stefaren, Caitlyn. (Psst: I år er det 20 år siden Ellen DeGeneres sto frem som homofil)

- Jeg synes så utrolig synd på moren min, hun har vært gjennom så mye. Caitlyn promoterer denne boken og sier alle disse tingene, noe jeg ikke mener er nødvendig. Det er urettferdig og ingenting av det er sant, forklarer Kim før Ellen spør:

- Caitlyn er ikke ærlig? 

- Nei, ikke når det kommer til enkelte ting om min mor. Jeg føler det har tatt veldig lang tid for Caitlyn å bli ærlig med seg selv, så jeg forventer ikke at hun skal være ærlig om min mor heller. 

- Det er sårende. Altså, jeg ønsker henne all den suksessen hun kan få, men ikke på vår bekostning. Fortell din historie, men ikke dra med deg andre ned i dragsuget.

Videre forteller Kim at hun ikke har hatt kontakt med Caitlyn på flere uker. 

- Jeg vil alltid elske henne. Hun var min stefar i mange år og lærte meg så mye, blant annet om karakter. Men akkurat nå respekterer jeg ikke den karakteren hun viser, selv om jeg alltid vil være glad i henne. 

LES OGSÅ: - La oss gjøre haterne til vår største motivasjon!

- Jeg er en helt annen person

TV-stjernen, som er gift med Kanye West (39), åpnet også opp om det dramatiske overfallet og ranet i Paris i fjor.

– Jeg vet det høres helt galskap ut, men jeg vet at det var meningen at dette skulle skje med meg. Jeg vil ikke gråte, men jeg føler at det var en mening med at det skulle skje meg, sa hun i intervjuet med Ellen.

Easter 2017

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Etter ranet ble det stille fra 36-åringen. Hun holdt seg lenge borte fra rampelyset og sosiale medier, og forteller til Ellen hvordan hendelsen har preget henne, og hvordan mor hun vil være for barna North (3) og Saint (1).

– Jeg er en helt annen person. Jeg føler virkelig at ting skjer i livet slik at du skal lære av det. Det er jo ingen hemmelighet, og det ser man i TV-serien vår; Jeg viste meg fram og var definitivt materialistisk før.

Jeg har ikke behov for å vise meg frem på samme måte som før

– Nå bryr jeg meg ikke om sånt lenger. Virkelig! Jeg har ikke behov for å vise meg frem på samme måte som før. Selv om det ikke er noe galt i det, og det er helt i orden å være stolt av det man jobber hardt for. Det er bare ikke den jeg er lenger, sier hun.

Se Kim snakke om Caitlyn Jenner fra 4:45.

LES OGSÅ: 10 ganger The Kardashians så ut som en egen motehær

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer