True crime

- Jeg føler jeg må se meg over skulderen hele tiden

Molly McLaren trodde hun hadde funnet drømmemannen på Tinder. Så slo hun opp med ham. Det skulle få fatale følger.

TRUE CRIME: Molly McLaren med sin daværende kjæreste Joshua Stimpson. Paret møttes på datingtjenesten Tinder. Det skulle vise seg å bli fatalt for den unge studenten. FOTO: NTB
TRUE CRIME: Molly McLaren med sin daværende kjæreste Joshua Stimpson. Paret møttes på datingtjenesten Tinder. Det skulle vise seg å bli fatalt for den unge studenten. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2016 fant den britiske studenten Molly McLaren fra Kent det hun trodde var drømmemannen på datingtjenesten Tinder.

Etter at Molly og Joshua Stimpson hadde matchet med hverandre, tok det ikke lang tid før de møttes og falt pladask. Begge var opptatt av trening, og begge hadde også erfaring med angst som de støttet og hjalp hverandre med.

Til å begynne med var venner og familie glade på 22-åringens vegne, over at hun hadde funnet kjærligheten med den tilsynelatende høflige og støttende tre år eldre mannen.

Men det som begynte som en lykkelig kjærlighetshistorie mellom det unge paret, skulle ende fatalt.

Etter at Joshua hadde vist negative tendenser, ønsket hun seg ut av forholdet. Våren 2017 slo Molly opp med Joshua, og håpet at han skulle la henne være i fred. Men 26-åringen begynte å «stalke» ekskjæresten, og dukket uanmeldt opp da hun var ute på byen med venner og på treningssenteret hun jobbet på.

Han la også ut flere usannheter om Molly på sosiale medier, som Molly etter hvert fikk politiet til å be ham om å fjerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer