«Pørni»:

– Jeg føler nesten at de er søsken på ordentlig

Henriette Steenstrup hyller sine unge kolleger før ny sesong av «Pørni».

PØRNI: Dette herlige trekløveret er aktuelle som mor og døtre i serien «Pørni» på Viaplay. Her er de sammen på førpremieren. F.v: Vivild Falk Berg, Henriette Steenstrup og Ebba Jacobsen Öberg. FOTO: BETH-KAJSA ELVEOS.
PØRNI: Dette herlige trekløveret er aktuelle som mor og døtre i serien «Pørni» på Viaplay. Her er de sammen på førpremieren. F.v: Vivild Falk Berg, Henriette Steenstrup og Ebba Jacobsen Öberg. FOTO: BETH-KAJSA ELVEOS. Vis mer
Publisert

Første søndag i advent slippes de to første episodene i tredje sesong av den populære Viaplay-serien, «Pørni».

Henriette Steenstrup er den som har skrevet og selv spiller hovedrollen i serien. Hun vant i år prisen for beste dramaserie under Gullruten og ble i 2021 kåret til årets inspirator i KK.

Den folkekjære skuespilleren og komikeren har i de tidligere sesongene ikke vært redd for å blande det humoristiske og det sårbare. Den kommende sesongen er heller intet unntak og vi skal innom temaer som kreft, mobbing og utestenging.

Har det forferdelig

Uten å avsløre for mye, er det Pørnis yngste datter Sigrid som går tenårene i møte med det man skulle tro er et slags ungdomsopprør. Det går etterhvert opp for mor i serien at det er noe ganske annet som foregår.

– Det er jo noe av det som er litt krevende med å få tenåringsbarn, at man ikke alltid helt kan vite hvordan de har det fordi de ikke er åpne som en bok lenger, sier Steenstrup til KK da vi møter henne under førpremieren for sesong tre av Pørni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer