Vita og Wanda

- Jeg følte at jeg ble erstattet av kjæresten

Influenser Vita Mashadi (30) brutalt ærlig om misunnelse da tvillingsøsteren Wanda fikk seg type.

VITA OG WANDA: Tvillingsøstrene og influenserne Vita og Wanda Mashadi gjør for det meste alt sammen. FOTO: Morten Eik / Se og Hør
VITA OG WANDA: Tvillingsøstrene og influenserne Vita og Wanda Mashadi gjør for det meste alt sammen. FOTO: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I Jan Thomas' podkast «Suksess med Jan Thomas» på Podimo er det denne uken tvillingene Vita og Wanda Mashadi (30) som er gjester.

Her åpner duoen, kjent fra NRK-serien «Vita og Wanda», diverse reality-serier og podkasten «Tvillingterapi med Vita & Wanda», opp om mobbing under oppveksten, hvordan de havnet i rampelyset og ikke minst hvordan de forholder seg til hverandre når en av dem får seg type.

VITA OG WANDA: Tvillingene Vita og Wanda er med i podkasten «Suksess med Jan Thomas». Her er trioen fotografert i forbindelse med opptak. FOTO: Podimo
VITA OG WANDA: Tvillingene Vita og Wanda er med i podkasten «Suksess med Jan Thomas». Her er trioen fotografert i forbindelse med opptak. FOTO: Podimo Vis mer

Tvillingene gjør nemlig alt sammen, og har hatt et nært bånd helt siden de kom til verden på Skotterud i Eidskog kommune, i april 1992. Foreldrene kom til Norge som FN-flyktninger fra Iran.

- Jeg er hun evig single, og Wanda har vært i forhold til nå nylig, forteller Vita.

Brudd

I januar i år ble det kjent at Wanda og salgsutvikler-kjæresten Mats Sølland hadde gått hvert til sitt, etter ett år sammen.

INFLUENSERE: Wanda og Vita Mashadi på rød løper under P3 Gull i 2019. FOTO: Fredrik Hagen / NTB
INFLUENSERE: Wanda og Vita Mashadi på rød løper under P3 Gull i 2019. FOTO: Fredrik Hagen / NTB Vis mer

I podkasten til kjendisstylist Jan Thomas (55) erkjenner Vita at hun syntes det var vanskelig at tvillingsøsteren hadde fått seg type.

- Da Wanda ble sammen med det som er eksen hennes nå, ble jeg veldig misunnelig. Jeg har aldri kjent på en sånn misunnelse før. Det var det første forholdet jeg tenkte at dette faktisk kunne vare, forklarer hun.

Oppriktig sjalu

Det ble såpass ille at søstrene måtte involvere manageren sin gjennom selskapet Plan B, for å snakke ut om ting.

- Jeg husker at vi faktisk hadde et krisemøte med manageren vår, fordi at jeg følte at jeg ble erstattet av kjæresten. At det bare var han og aldri meg, lenger, forklarer Vita engasjert, og legger til:

- Jeg var oppriktig sjalu, og følte jeg skulle miste Wanda. Det var tungt, altså.

Til Jan Thomas forteller Wanda at hun ikke helt klarer å sette seg inn i følelsene som oppsto hos Vita.

- Jeg synes det er helt banalt. For jeg hadde jo aldri følt på det sånn selv ...

- Tror du, da. Du vet jo ikke, avslutter Vita i podkasten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer