Friends:

- Jeg følte meg som et fjell ved siden av Jennifer Aniston og Courteney Cox

Friends-stjernen Lisa Kudrow sammenlignet seg selv med sine kvinnelige kolleger.

VENNER FOR LIVET: Courteney Cox, Jennifer Aniston og Lisa Kudrow spilte side om side i sitcom-serien «Friends» fra 1994 til 2004. De har siden beholdt vennskapet. Dette bildet er tatt i desember 2000.
VENNER FOR LIVET: Courteney Cox, Jennifer Aniston og Lisa Kudrow spilte side om side i sitcom-serien «Friends» fra 1994 til 2004. De har siden beholdt vennskapet. Dette bildet er tatt i desember 2000. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De tre skuespillerne Jennifer Aniston (50), Courteney Cox (54) og Lisa Kudrow (55) ble «allemannseie» da den amerikanske sitcom-serien Friends herjet på TV-skjermen i perioden 1994 til 2004. PSST: Slik ser Emma fra Friends ut i dag!

I serien var vi flue på veggen i hverdagslivet til noen-og-tyve-åringene Rachel, Ross, Monica, Phoebe, Chandler og Joey, som (tidvis) bodde under samme tak i storbyen New York. Mye av handlingen foregikk på den lokale kafeen Central Perk.

Til tross for gedigen suksess, kjente blant andre Lisa Kudrow på medaljens bakside. I et intervju via podkasten WTF with Marc Maron, sendt i mai 2019, åpner Kudrow opp om kroppspresset hun følte på da hun ble en del av «Friends»-gjengen på midten av 90-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer