Friends:

- Jeg følte meg som et fjell ved siden av Jennifer Aniston og Courteney Cox

Friends-stjernen Lisa Kudrow sammenlignet seg selv med sine kvinnelige kolleger.

VENNER FOR LIVET: Courteney Cox, Jennifer Aniston og Lisa Kudrow spilte side om side i sitcom-serien «Friends» fra 1994 til 2004. De har siden beholdt vennskapet. Dette bildet er tatt i desember 2000.
VENNER FOR LIVET: Courteney Cox, Jennifer Aniston og Lisa Kudrow spilte side om side i sitcom-serien «Friends» fra 1994 til 2004. De har siden beholdt vennskapet. Dette bildet er tatt i desember 2000. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De tre skuespillerne Jennifer Aniston (50), Courteney Cox (54) og Lisa Kudrow (55) ble «allemannseie» da den amerikanske sitcom-serien Friends herjet på TV-skjermen i perioden 1994 til 2004. PSST: Slik ser Emma fra Friends ut i dag!

I serien var vi flue på veggen i hverdagslivet til noen-og-tyve-åringene Rachel, Ross, Monica, Phoebe, Chandler og Joey, som (tidvis) bodde under samme tak i storbyen New York. Mye av handlingen foregikk på den lokale kafeen Central Perk.

Til tross for gedigen suksess, kjente blant andre Lisa Kudrow på medaljens bakside. I et intervju via podkasten WTF with Marc Maron, sendt i mai 2019, åpner Kudrow opp om kroppspresset hun følte på da hun ble en del av «Friends»-gjengen på midten av 90-tallet.

- Jeg kjemper en kamp hele tiden

Spesielt bevisst ble hun av å se seg selv på TV-skjermen side om side med skuespillerkollegene Jennifer Aniston og Courteney Cox.

- Når man ser seg selv på TV tenker man med én gang: «herregud, jeg ser jo ut som et fjell av en jente!», og det var slik jeg følte meg ved siden av Jennifer Aniston og Courteney Cox, minnes hun.

Det har tatt henne mange år å bli mer selvsikker i egen kropp.

- Noen ganger tenker jeg: «jeg fortjener ikke å bli anerkjent og sett av noen», og andre ganger tenker jeg: «hva så om jeg har en ekstra ring på magen? Jeg blir eldre. Det er en god ting! Hvorfor skulle det være en dårlig ting?». Jeg kjemper en kamp hele tiden, sier Kudrow i podkasten.

Siden suksessen i Friends har Kudrow spilt i flere TV-serier og filmer. Blant annet har hun vært å se i de populære filmene P.S. I Love You (2007) og The Girl on the Train (2016). Nå er hun aktuell i den nye romantiske komedien Long Shot (2019) sammen med Charlize Theron (43) og Seth Rogen (37).

Lisa Kudrow er gift med den franske reklamemannen Michel Stern (61), og sammen har de sønnen Julian Murray Stern (21). Da hun ble gravid med sønnen i 1997, skrev Friends-skaperne inn graviditeten i manus.

I sesong fire av Friends var hun nemlig surrogatmor for trillingene til halvbroren Frank og hans kone Alice, men i virkeligheten var Lisa Kudrow altså selv gravid.

QUIZ: Hvor mye kan du om Friends? Test deg selv under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer