Isabel Raad

- Jeg forstår at folk reagerer

Vanskelig å uttale seg om, mener Isabel Raad.

ISABEL RAAD: Isabel Raad forteller om planen videre. Foto: Ida Bergersen
ISABEL RAAD: Isabel Raad forteller om planen videre. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Influenser Isabel Raad (29) har solgt leiligheten sin i Oslo, og i slutten av september flytter hun til Dubai.

- Jeg er litt nervøs. Det har vært fjernt for meg så lenge, men nå begynner det virkelig å nærme seg. Samtidig tenker jeg at jeg også var nervøs da jeg forlot vennene mine og alt jeg kjente til, og flyttet fra Stavanger til Oslo. Men jeg har jo aldri sett meg tilbake – det er det beste jeg har gjort, sier hun til KK, og legger til:

- Det er klart at det er litt forskjell på Oslo og Dubai, men jeg tror det blir bra. Og så har jeg med meg mamma, da. Ikke på fulltid, hun kommer til å fly litt frem og tilbake, men jeg har et eget rom til henne, så hun kommer til å være der mye. Jeg hadde ikke klart meg uten.

Ingen hund på flyttelasset

Mange lurer nok også på hva Isabel skal gjøre med den lille hunden sin. Hun forklarer at han kommer til å bo permanent hos søsteren hennes på Jessheim.

- Han har stort sett bodd der siden i sommer, da jeg har vært så opptatt av filming til den nye serien «Girls of Oslo». Da er det vanskelig å ha en hund på slep. Søsteren min elsker ham, og han elsker henne mer enn meg, det har han alltid gjort, sier hun, og ler litt.

- Hun går lange skogsturer med han hver dag, og han har så mye mer frihet der enn midt i byen, så han lever sitt beste liv. Dubai hadde nok blitt for varmt for han.

Ufortjent kritikk

- Dubai er kritisert for blant annet dårlig kvinnesyn – hva tenker du om det?

- Jeg forstår at folk reagerer. Samtidig vet jeg at byen har utviklet seg mye, sammenlignet med bare noen få år siden. Jeg har reist mye dit de siste syv årene, og for hvert år ser jeg veldig stor forskjell. Jeg føler at de ikke får ros for jobben som er blitt gjort, og det er litt trist, mener Isabel.

Hun forteller videre at det ikke er så ille der som mange folk tror, og at hun som kvinne føler seg veldig trygg når hun er der.

- Samtidig er det litt vanskelig for meg å uttale meg om det, da jeg har arabiske røtter og kommer fra den kulturen selv. Men jeg kler meg likt, og oppfører meg likt som jeg gjør hjemme i Norge – det er ikke noe annerledes.

Derfor valgte hun Dubai

Valget falt på Dubai nettopp fordi hun kjenner stedet såpass godt. Hun har venner og familie der, og snakker språket.

- Jeg føler meg bare hjemme der. Dessuten er det varmt, og det er så fine omgivelser – noe som selvsagt er viktig når man lager innhold på sosiale medier. Jeg blir veldig inspirert når jeg er der, så jeg kommer til å jobbe mye.

Hun kommer likevel til å være en del i Oslo på grunn av jobb.

- Det går jo direktefly som tar kun syv timer, så selv om jeg gruer meg til å reise fra familie og venner, er det ikke sånn at jeg forsvinner for godt, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer