Prinsesse Sofia

- Jeg forsto ikke hva kjærlighet var før jeg møtte Sofia

Prins Carl Philip avslører hvordan ekteparet feiret toårsdagen.

PRINSESSE SOFIA BRYLLUP: Det nygifte brudeparet, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, kysser foran folkemengden utenfor Stockholms slott til ellevill jubel fra det svenske folket. Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE SOFIA BRYLLUP: Det nygifte brudeparet, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, kysser foran folkemengden utenfor Stockholms slott til ellevill jubel fra det svenske folket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er det to år siden Sveriges storsjarmør, prins Carl Philip (38), fikk sin drømmeprinsesse, Sofia Hellqvist (32), i Slottskyrkan i Stockholm. I løpet av disse to årene har ekteparet blitt foreldre til prins Alexander (1), i tillegg til at de til høsten blir foreldre til nummer to.

Ekteparet har også rukket å kaste glans over sin første royale tilstelning i Norge, da de i mai feiret dronning Sonja og kong Haralds 80-årsdager i hovedstaden.

Da Sofia og Carl Philip giftet seg den 13. juni 2015 var dronning Sonja (80), kronprinsesse Mette-Marit (43), kronprins Haakon (43) og det daværende ekteparet prinsesse Märtha Louise (45) og Ari Behn (44) selvskrevne gjester. Kong Harald (80) var ikke til stede. Også øvrige medlemmer fra Europas kongehus var samlet i Stockholm for å feire kjærligheten mellom de to.

Carl Philip og Sofias niese, prinsesse Estelle (5), var brudepike og underveis i seremonien ble Rihannas suksesslåt «Umbrella» fremført på svensk. Prinsesse Sofias brudekjole var designet av den svenske suksessdesigneren Ida Sjöstedt, som blant annet har designet antrekk for billigkjeden Monki.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer