Prinsesse Sofia

- Jeg forsto ikke hva kjærlighet var før jeg møtte Sofia

Prins Carl Philip avslører hvordan ekteparet feiret toårsdagen.

PRINSESSE SOFIA BRYLLUP: Det nygifte brudeparet, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, kysser foran folkemengden utenfor Stockholms slott til ellevill jubel fra det svenske folket. Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE SOFIA BRYLLUP: Det nygifte brudeparet, prins Carl Philip og prinsesse Sofia, kysser foran folkemengden utenfor Stockholms slott til ellevill jubel fra det svenske folket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er det to år siden Sveriges storsjarmør, prins Carl Philip (38), fikk sin drømmeprinsesse, Sofia Hellqvist (32), i Slottskyrkan i Stockholm. I løpet av disse to årene har ekteparet blitt foreldre til prins Alexander (1), i tillegg til at de til høsten blir foreldre til nummer to.

Ekteparet har også rukket å kaste glans over sin første royale tilstelning i Norge, da de i mai feiret dronning Sonja og kong Haralds 80-årsdager i hovedstaden.

Da Sofia og Carl Philip giftet seg den 13. juni 2015 var dronning Sonja (80), kronprinsesse Mette-Marit (43), kronprins Haakon (43) og det daværende ekteparet prinsesse Märtha Louise (45) og Ari Behn (44) selvskrevne gjester. Kong Harald (80) var ikke til stede. Også øvrige medlemmer fra Europas kongehus var samlet i Stockholm for å feire kjærligheten mellom de to.

SMÅFOMLING: Prins Carl Philip hadde litt problemer med å sette bryllupsringen på sin vakre kone under seremonien - men det er kanskje ikke så rart med tanke på alle de følelsene som er involvert i øyeblikket! Både bruden og bryllupsgjestene tok det med et smil. Foto: NTB Scanpix
SMÅFOMLING: Prins Carl Philip hadde litt problemer med å sette bryllupsringen på sin vakre kone under seremonien - men det er kanskje ikke så rart med tanke på alle de følelsene som er involvert i øyeblikket! Både bruden og bryllupsgjestene tok det med et smil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Carl Philip og Sofias niese, prinsesse Estelle (5), var brudepike og underveis i seremonien ble Rihannas suksesslåt «Umbrella» fremført på svensk. Prinsesse Sofias brudekjole var designet av den svenske suksessdesigneren Ida Sjöstedt, som blant annet har designet antrekk for billigkjeden Monki.

LES OGSÅ: Se hvem som var kronprins Haakons «plus one»!

Prinsen selv avslørte samme dag som jubileet sto, ifølge SvenskDam, hvordan han skulle feire bryllupsdagen etter endt arbeidsdag med sin far kong Carl Gustaf: 

- Etterpå skal jeg hjem og feire med min kone og min sønn, sa han da han møtte pressen i forbindelse med Stenhammardagen.

Prins Carp Philip med rørende kjærlighetserklæring

Til tross for at forholdet mellom svenskeprinsen og Sofia Hellqvist til å begynne med ble dømt nord og ned, ettersom hun både hadde vært glamourmodell og deltaker i reality-programmet «Paradise Hotel Sverige», viste paret det svenske folk - og resten av verden - at dersom kjærligheten er sterk nok, så vinner den alltid til slutt. 

FIN FAMILIE!: Dette bildet er tatt i forbindelse med prins Alexanders 1-årsdag den 19. april i år. Til høsten blir han storebror. Foto: Erika Gerdemark // Kungahuset.se
FIN FAMILIE!: Dette bildet er tatt i forbindelse med prins Alexanders 1-årsdag den 19. april i år. Til høsten blir han storebror. Foto: Erika Gerdemark // Kungahuset.se Vis mer

I et intervju med den svenske kanalen TV4, som ble sendt i forkant av bryllupet, forklarte svenskeprinsen det slik: 

- Jeg forsto ikke hva kjærlighet var før jeg møtte Sofia. Men fra det øyeblikket jeg møtte henne ble jeg klar over hvor mye ekte kjærlighet kan forandre en person.

Sukk! ❤️


Se stor bildekarusell fra bryllupet under!:

LES OGSÅ: Madeleine med rørende hyllest til ektemannen Chris O'Neill: - Takk for at du har gitt meg to fantastiske barn!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer