Spontanabort

- Jeg fortalte henne at babyen ikke kom til å komme likevel

Hilaria Baldwin delte sterkt øyeblikk med datteren Carmen (6) om spontanaborten.

TØFF TID: Ekteparet Hilaria og Alec Baldwin opplevde nylig å gå gjennom andre spontanabort på syv måneder. FOTO: NTB scanpix
TØFF TID: Ekteparet Hilaria og Alec Baldwin opplevde nylig å gå gjennom andre spontanabort på syv måneder. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et rørende og åpenhjertig innlegg på Instagram, delte Hilaria Baldwin (35) den triste nyheten om at hun fire måneder inn i svangerskapet har spontanabortert.

«Vi er veldig triste over at vi i dag har fått vite at babyen vår har gått bort etter fire måneder. Vi ønsker også at dere skal vite at selv om vi ikke har det bra nå, så kommer vi til å få det bra. Vi er heldig som har fire sunne og friske barn - og vi kommer aldri til å glemme det», skriver hun til videoinnlegget.

I videoen får hun trøst av datteren Carmen (6), som er Hilaria og Alec' første felles barn. I tillegg har de barna Rafael (4), Leonardo (3) og Romeo (1) sammen. Paret giftet seg i New York i 2012.

«Jeg fortalte Carmen det og tok denne videoen, slik at jeg kunne sende den til Alec. Jeg tenker kanskje at dette er en fin måte å dele nyheten med dere også. Jeg fortalte henne at babyen ikke kom til å komme likevel, men at vi skal prøve virkelig hardt å gi henne en lillesøster en annen gang. Jeg er knust akkurat nå. Jeg forventet ikke dette da jeg dro for å ta ultralyd i dag. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er fremdeles i sjokk og det har ikke gått opp for meg ennå. Vær så snill, ikke noe paparazzi, det er alt jeg ber om», forklarer hun videre i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer