Prins Harry åpner opp

- Jeg fryktet at historien skulle gjenta seg

Prins Harry og hertuginne Meghan åpner opp i intervju med Oprah.

ÅPNER OPP: Prins Harry og hertuginne Meghan skal i et to timer langt intervju med Oprah fortelle om den tøffe tiden de siste årene. Foto: NTB/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP
ÅPNER OPP: Prins Harry og hertuginne Meghan skal i et to timer langt intervju med Oprah fortelle om den tøffe tiden de siste årene. Foto: NTB/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP Vis mer
Publisert

De sjokkerte hele verden da det ble kjent at hertugparet av Sussex, Meghan og Harry, ikke lenger skal ha en offentlig rolle i den britiske kongefamilien.

Det er snart fire år siden paret annonserte sin forlovelse, og siden den gang har det stormet rundt dem. De har allerede uttalt at det har vært tøft å lese det som står i pressen, men nå skal de virkelig få fortalt sin side av saken.

7. mars er det nemlig duket for et to timer langt intervju med hertugparet og selveste Oprah.

ET FARVEL: Nå er de ikke lenger offisielle medlemmer av den britiske kongefamilien. VIDEO: KK Vis mer

Åpner opp i Oprah-intervju

Mange har kritisert det Meghan og Harry har gjort, nettopp fordi det strider imot tradisjonene i det britiske kongehuset. Nå bor de i Santa Barbara i California og holder på med sine egne prosjekter.

Nylig ble det også kjent at de venter sitt andre barn.

- Vi kan bekrefte at Archie skal bli storebror. Hertugen og hertuginnen av Sussex er fra seg av lykke over å skulle bli foreldre til barn nummer to, sier pressetalspersonen til det amerikanske magasinet People.

I slutten av februar åpnet prins Harry opp til den britiske talkshow-verten James Corden om livet som pappa, The Crown og hvordan den tøffe tiden har vært.

Men om en ukes tid vil vi få et enda større innblikk i hvordan livet til hertugparet faktisk har vært de siste årene.

Da skal nemlig Oprah stille de spørsmålene alle har lurt på. Uken før intervjuet ble det sluppet noen klipp som gir oss et lite innblikk i hva vi kommer til å få se i intervjuet.

Her forteller Harry blant annet at han ikke klarer å forestille seg hvordan moren hans, prinsesse Diana, håndterte det enorme presset tilbake på 80- og 90-tallet.

- Jeg fryktet at historien skulle gjenta seg, sier prinsen som mest sannsynlig sikter til morens tragiske død i 1997.

I klippene får vi også se at Oprah understreker at de er åpne for å snakke om alle mulige temaer. Nå gjenstår det bare å se om det stemmer. Vi kommer hvert fall til å sitte klare 7. mars.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer