Prins Harry åpner opp

- Jeg fryktet at historien skulle gjenta seg

Prins Harry og hertuginne Meghan åpner opp i intervju med Oprah.

ÅPNER OPP: Prins Harry og hertuginne Meghan skal i et to timer langt intervju med Oprah fortelle om den tøffe tiden de siste årene. Foto: NTB/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP
ÅPNER OPP: Prins Harry og hertuginne Meghan skal i et to timer langt intervju med Oprah fortelle om den tøffe tiden de siste årene. Foto: NTB/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP Vis mer
Publisert

De sjokkerte hele verden da det ble kjent at hertugparet av Sussex, Meghan og Harry, ikke lenger skal ha en offentlig rolle i den britiske kongefamilien.

Det er snart fire år siden paret annonserte sin forlovelse, og siden den gang har det stormet rundt dem. De har allerede uttalt at det har vært tøft å lese det som står i pressen, men nå skal de virkelig få fortalt sin side av saken.

7. mars er det nemlig duket for et to timer langt intervju med hertugparet og selveste Oprah.

Åpner opp i Oprah-intervju

Mange har kritisert det Meghan og Harry har gjort, nettopp fordi det strider imot tradisjonene i det britiske kongehuset. Nå bor de i Santa Barbara i California og holder på med sine egne prosjekter.

Nylig ble det også kjent at de venter sitt andre barn.

- Vi kan bekrefte at Archie skal bli storebror. Hertugen og hertuginnen av Sussex er fra seg av lykke over å skulle bli foreldre til barn nummer to, sier pressetalspersonen til det amerikanske magasinet People.

I slutten av februar åpnet prins Harry opp til den britiske talkshow-verten James Corden om livet som pappa, The Crown og hvordan den tøffe tiden har vært.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer