Märtha Louise:

– Jeg gjemte meg for politiet da jeg var liten

Märtha Louise og Tinashe Willamson temaer opp når de skal rømme fra politiet i ny realityserie. Akkurat det har Märtha erfaring med.

MARTHA LOUISE: Märtha og Tinashe teamer opp når de skal rømme fra politiet. FOTO: NTB
MARTHA LOUISE: Märtha og Tinashe teamer opp når de skal rømme fra politiet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

KK møter prinsesse Märtha Louise og Tinashe Willamson for å snakke om Jaget – en ny realityserie som byr på spenning, utfordringer, paranoia og humor.

Venninneduoen skal kjempe mot tre andre kjendispar på flukt fra politiet. Kjendisene skal forsvinne fra radaren mens profesjonelle etterforskere gjør alt de kan for å fange dem. Er det mulig å forsvinne helt i 2023 med hindringer som sosiale medier og overvåkningskameraer?

De øvrige deltakerparene er programleder Petter Schjerven og tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset, programlederne Morten Hegseth og Vegard Harm og artist Petter «Katastrofe» og programleder Christine Dancke.

Kunne ikke si nei

Dette blir første gang vi får se prinsesse Märtha Louise i en realitykonkurranse – selv hadde hun troen på at hun hadde en fordel med sin erfaring fra å være tett på politiet fra hun var liten. I tillegg til å få legge ut på en spennende opplevelse sammen med venninnen.

Märtha Louise og Tinashe Williamson har vært venninner i noen år allerede, men innrømmer at de har kommet nærmere på den intense flukten fra politiet.

– Man blir jo veldig, veldig, veldig godt kjent når man er på rømmen fra PST, sier Williamson og flirer.

ÅTTE KJENDISER PÅ RØMMEN: Disse kjendisparene skal konkurrere på flukt fra politiet. Premiere blir høsten 2023. FOTO: Warner Bros. Discovery/TVNorge
ÅTTE KJENDISER PÅ RØMMEN: Disse kjendisparene skal konkurrere på flukt fra politiet. Premiere blir høsten 2023. FOTO: Warner Bros. Discovery/TVNorge Vis mer

Forsprang på de andre

Som nevnt var Märtha overbevist om at hun hadde en fordel, og tenkte at deltakelsen skulle bli enklere enn forventet.

– Jeg tenkte jeg hadde litt forsprang på de andre ettersom jeg hadde eskorte og gjemte meg for politiet da jeg var liten – jeg hadde litt erfaring, følte jeg, sier hun til KK.

Da vi spør hvorfor hun pleide å gjøre det, er svaret klinkende klart:

– «Hvorfor det?» Nei, fordi det er gøy! Se om de klarer å finne deg, ler hun og legger til at det var slik hun lekte gjemsel som liten.

Ble paranoide underveis

Det skuffet ikke å leke gjemsel med politiet i voksen alder heller, skal vi tro prinsessen, men det innebar en god del paranoia, er duoen enige om.

– Hva gjorde dere paranoide?

– PST jager oss! Det er jo ekte. Man får en sånn overlevelsesmekanisme. Jeg trodde at hvis vi ble tatt så blir vi satt i fengsel. Jeg trodde det, sier Williamson.

Makkeren hennes tok det hele derimot med en knusende ro og ønsket å ta kafépauser for å få dekket dagens kaffebehov underveis.

– Hun ville innom Starbucks, mens jeg bare: «Vi har ikke tid til det, vi må gjemme oss!»

Märtha innrømmer at hun ble mer paranoid etter hvert. Og det mest utfordrende var definitivt at det var en psykisk påkjenning for begge to.

– Man vet at det er et spill, men den følelsen av å bli overvåket og at noen er ute etter deg, den er mer ubehagelig enn du skulle tro, sier Willamson.

– Den romantiseringen om at det er gøy å være på rømmen, det er bare tull, legger Märtha til før de ler i kor.

Sjekket inn på hotell

Da innspillingen var ferdig og rømlingene kunne ta seg en pust i bakken, var det nettopp det venninneduoen gjorde. Etter siste opptaksdag, sjekket de inn på hotell for å slappe av og snakke seg gjennom den absurde opplevelsen av å være på rømmen, før de returnerte hjem til familiene sine.

– Vi pratet gjennom alt hele dagen og kvelden, sier Märtha.

– Det var så stressende! legger venninnen til og sier at en avslappende natt på hotell sammen var sårt trengt.

Jaget sendes på TV Norge og Warner Bros. Discovery denne høsten.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer