Kardashian

- Jeg gjorde meg ikke opp noen meninger om livsstil før jeg selv ble mamma

Kourtney Kardashian (37) åpner opp om sine faste sunne rutiner.

KOURTNEY KARDASHIAN: Trebarnsmoren er kanskje en sunneste av Kardashian-søstrene. Se hennes beste tips! Foto: Xposure
KOURTNEY KARDASHIAN: Trebarnsmoren er kanskje en sunneste av Kardashian-søstrene. Se hennes beste tips! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-familien, med Kim (36) i førersetet, har for lengst blitt kjente navn for så å si alle og en hver. Gjennom flere år har de brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier. Og det er ingen tvil om at Jenner og Kardashian-søstrene ofte vekker oppmerksomhet over hele verden. (Psst: Kardashian-hemmelighetene​ de færreste vet om!)

LIVSSTIL: Kourtney Kardashian er svært opptatt av å ha en sunn livsstil.  Foto: SipaUSA
LIVSSTIL: Kourtney Kardashian er svært opptatt av å ha en sunn livsstil. Foto: SipaUSA Vis mer

Og selv om vi ofte leser om Kim, Khloé, Kendall og Kylie, enten det er frekke bilder som deles på sosiale medier eller tunge treningsrutiner, har den eldste i flokken, Kourtney Kardashian (37), holdt seg litt mer i bakgrunnen. Men etter bruddet med Scott Disick (33), som hun har barna Mason (6), Penelope (4) og Reign (2) med, har hun virkelig vist seg fra sin beste side. 

Trebarnsmoren bevist at hun har klart å reise seg fra kjærlighetssorgen, og den mørke skjønnheten stråler kanskje mer enn noensinne. Det siste året har hun vært aktiv på treningsfronten, gjerne sammen med søsteren Khloé, og de deler gladelig bilder og videoer med fansen på Snapchat. I tillegg til trening er hun også opptatt av en sunn livsstil - og er kanskje den sunneste og mest helsebevisste av alle de populære søstrene. 

LES OGSÅ: Stjel stilen til Kourtney Kardashian! 

- Jeg var forsiktig med hva jeg introduserte til barna mine

For har du fulgt med på «Keeping Up With The Kardashians» eller på Kourtney sin snapchat, har du kanskje fått med deg hennes (til tider) ekstreme kosthold. Husholdningen til 37-åringer en nemlig helt organisk, glutenfritt, meierifritt og brusfritt. I tillegg har hun bannet mikrobølgeovnen! 

I fjor skrev Khloé et innlegg på sin nettside, hvor hun ramset opp seks sunne livsstilstips hun hadde lært av Kourtney. En av dem var å kvitte seg med mikrobølgeovnen. (Psst: 5 tips til bedre helse!)

- Kourtney kvittet seg med mikroen og vil ha meg til å varme opp all mat på komfyren. En forklaring på det er at mikrobølgeovner gjør det lett å velge raske løsninger som ferdigmat. 

I et tidligere intervju med nettsiden People har trebarnsmoren forklart at hun som barn ikke var kresen på mat og at hun ikke begynte å tenke over hvilken livsstil hun ville ha før hun ble mor selv. 

- Da jeg kom hjem fra skolen da jeg var liten var snacksen min en pose med potetgull eller kjeks. Da jeg ble eldre visste jeg egentlig ikke hva økologisk mat var, jeg handlet det samme som mamma. Jeg gjorde meg ikke opp noen egne tanker om livsstil før jeg selv ble mamma. 

Det var først da barna hennes begynte å spise fast føde hun begynte å sette fokus på hvilken mat hun ga barna - og selv selv. (Psst: Mener matkunnskapen i norske barnehager er for dårlig!)

- Jeg begynte å lage babymaten selv der alt var organisk. Etter det var jeg også veldig forsiktig med hva jeg introdusere til barna mine. 

LES OGSÅ: Når eksen får deg til å trene: - Ofte kan en skilsmisse eller et brudd være en kickstart på en ny livsstil

- Trening dreper angsten min

Kourtney har også tidligere snakket åpnet om å ha angst og i et intervju med The Sun forteller hun at hun kontrollerer det med å trene. 

- Jeg liker å trene når jeg er stresset fordi det dreper angsten min. Jeg prøver å trene hver morgen. Jeg tror også det å ta vare på seg selv setter et godt eksempel for barna mine, sier hun og legger til at den beste treningsmotivasjonen er å trene med andre, særlig Khloé.

LES OGSÅ: Dette er rumpetreningen Khloé Kardashian digger!  

Videre forteller hun at hun er opptatt av skjønnet og at det er spesielt én ting hun og søstrene sverger til. 

- Jeg og søstrene mine har alltid brukt olje på øyelokkene og under øynene. Jeg føler det er bedre enn alle øyekremer jeg har prøvd, samt at det er bra for vippene. I tillegg drikker jeg tonnevis med vann. Jeg drikker to store flasker hver morgen etter treningen og prøver å holde det gjennom dagen. 

LES OGSÅ: - For mye vann kan gi alvorlige konsekvenser

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer