«Julestorm»:

- Jeg glemmer meg selv litt når jeg er i et forhold

Julestorm-aktuelle Ida Elise Broch åpner opp om singeltilværelsen og forholdet til sin egen familie.

JULESTORM: I Netflix nye juleserie blir en rekke mennesker sittende værfast på Gardermoen. Blant de som spiller i serien er (f.v) Alexandra Rapaport og Ida Elise Broch. FOTO: Netflix.
JULESTORM: I Netflix nye juleserie blir en rekke mennesker sittende værfast på Gardermoen. Blant de som spiller i serien er (f.v) Alexandra Rapaport og Ida Elise Broch. FOTO: Netflix. Vis mer
Publisert

Hun er blitt hele Norges juledame etter at hun spilte kjæreste-jaktende Johanne i suksesserien Hjem til Jul på Netflix. Og mange fans ble nok veldig skuffet da det ble klart at det ikke kom en sesong tre.

Men for alle som elsker kombinasjonen av jul og Ida Elise Broch, må det være godt å tenke på at hun blir å se i Netflix nye julesatsing. Nemlig «Julestorm», som hadde premiere 16. desember.

Hektisk år

KK møtte skuespilleren på en kald dag i et varmt hotellrom på fasjonable Amerikalinjen. Ida Elise var selv godt kledd i en nydelig strikket grønn genser, laget av en venninne av moren hennes. Sammen med henne: Tony- en nysgjerrig og fryktelig søt liten hund- type mops.

- Det har vært et veldig hektisk år. Det begynte med hovedrollen i «Fenris» og så har jeg hatt en liten rolle i «Munch». Så denne juleserien, «Gulltransporten» og så skrev jeg en diktsamling, sier hun.

I Julestorm, som kan beskrives som en slags norsk «Love Actually», møter vi mange ulike skjebner idet de blir strandet på Gardermoen på lille julaften som følge av en storm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer