Tammy Hembrow

- Jeg hadde en ganske usunn livsstil før

23-åringen deler bilder fra livet som tobarnsmor og treningsentusiast, med nesten syv millioner følgere. Selv synes hun ikke at hun er så veldig interessant.

TAMMY HEMBROW: 23-åringen har nærmere syv millioner følgere på Instagram og motiverer millioner av kvinner verden over. Foto: Privat
TAMMY HEMBROW: 23-åringen har nærmere syv millioner følgere på Instagram og motiverer millioner av kvinner verden over. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tammy Hembrow (23) har nærmere syv millioner følgere på Instagram, og nesten 800.000 abonnenter på YouTube-kanalen sin. Tobarnsmoren fra Queensland i Australia lever en meget aktiv livsstil, og er blant annet kjent for treningsprogrammene sine.

INSTAGRAM-KJENDIS: Folk fra hele verden ser opp til Tammy, som blant annet skapte overskrifter (og fotballfrue-tendenser) da hun viste frem kroppen sin kort tid etter fødsel.  Foto: Privat
INSTAGRAM-KJENDIS: Folk fra hele verden ser opp til Tammy, som blant annet skapte overskrifter (og fotballfrue-tendenser) da hun viste frem kroppen sin kort tid etter fødsel. Foto: Privat Vis mer

Mange ser opp til Instagram-kjendisen, som blant annet skapte overskrifter (og fotballfrue-tendenser) da hun viste frem kroppen sin kort tid etter fødsel. Blant fanskaren hennes finner vi Khloe Kardashian, som fikk henne med i sitt «Good Squad-team» (en gruppe modeller som promoterer kleskolleksjonen «Good American»).

Selv om Tammy motiverer millioner av kvinner, og lever av å dele øyeblikk fra hverdagen, har hun ikke alltid hatt en sunn livsstil.

– Jeg hadde en ganske usunn livsstil før. Grunnen til at jeg ønsket å endre livsstilen min, var for å føle meg bedre, bli mer selvsikker og få mer energi. Jeg følte meg ikke bra på den tiden, og ønsket virkelig å gjøre en endring – jeg elsket å se hva som kunne gjøres ved disiplin og trening, sier hun til KK.no.

LES OGSÅ: Blogger og Instagram-kjendis Inger Houghton «tok en Fotballfrue» da hun ble mamma

Tung styrke og masse mat er suksessoppskriften

Tammy ønsket å dele treningsøvelser med andre kvinner, og opprettet derfor en Instagram-konto, i tillegg til en Youtube-kanal. Hun postet hverdagslige bilder, filmer og treningstips, som falt i smak hos mange.

– Jeg vet at det er mange kvinner som har de samme interessene som meg, og som syntes det var gøy å ta del i utviklingen min. På den måten var det nok mange som følte de var en del av det. Slik begynte snøballen å rulle.

Hemmeligheten bak kroppen til Tammy, som mange beundrer henne for, er trening fem dager i uken. Øktene består av minimalt med cardio – fokuset ligger på tunge styrkeøkter og masse mat. Selv under begge svangerskapene trente hun vanligvis fire dager i uken.

– Jeg vet at mange, spesielt kvinner, kan relatere til det å være en mor, i tillegg til å interessere seg for en sunn livsstil, skjønnhet og mote. Sosiale medier åpner for at man kan se forskjellige aspekter av livet mitt, som gjør at følgerne mine føler at de kjenner meg. Selv synes jeg ikke at jeg er så veldig interessant.

LES OGSÅ: Slik bør du trene og spise når du er gravid

Familien gir inspirasjon

Tammy er forlovet med Reece Hawkins (22), og sammen har de barna Wolf (2) og Saskia (snart ett år). Paret gikk på samme skole, men først da de møttes på en bar noen år senere ble de ordentlig kjent.

FORLOVET: Tammy er forlovet med Reece Hawkins (22), og sammen har de barna Wolf (2) og Saskia (snart ett år).  Foto: Privat
FORLOVET: Tammy er forlovet med Reece Hawkins (22), og sammen har de barna Wolf (2) og Saskia (snart ett år). Foto: Privat Vis mer

– Wolf var ikke nøye planlagt, men så fort vi fikk ham ville vi definitivt ha flere barn, forteller hun.

Tammy er en travel dame, og bruker mye tid på jobb, i tillegg til å trene så ofte hun kan. Allikevel er kvalitetstiden hjemme med barna det hun verdsetter mest.

– Jeg har heldigvis en støttende familie, og Reece er den perfekte partner – vi er et bra team, som jobber for at begge skal oppnå målene sine. Selvfølgelig er det hardt å være mor til to, men Wolf og Saskia er det viktigste jeg har i livet mitt, så det å jobbe hardt for dem er utvilsomt verdt det. Familien vår er helt fantastisk, og gir meg inspirasjon til å jobbe hardt.

LES OGSÅ: - Vi skal være forsiktig med å si at ALLE bør bruke en personlig trener

– Det har vært helt sykt!

Ved siden av å oppdatere følgerne sine på sosiale medier, har Tammy to bedrifter: Tammy Hembrow Fitness, som består av treningsprogrammer, i tillegg til Saski Collection, en egen kolleksjon bestående av treningsklær.

– Jeg elsker å jobbe med det jeg brenner for, og jeg liker å være «hands on» – kanskje i litt for stor grad til tider. Det er vanskelig for meg å gi slipp på kontrollen, men nå som bedriftene vokser og det blir mer travelt, er jeg nødt til å delegere oppgavene litt.

23-åringen er meget takknemlig for suksessen hun har oppnådd siden hun opprettet Instagram-kontoen for tre år siden. Hun har alltid jobbet hardt for å nå drømmene sine, men hun hadde aldri sett for seg så stor suksess.

– Det har vært helt sykt! Det gir en ekstremt tilfredsstillende og god følelse. Jeg er så stolt over å ha lansert min egen kolleksjon – jeg elsker å se kvinner over hele verden bruke klærne mine.

Til tross for en hektisk hverdag er Tammy allerede i gang med nye prosjekter, men hun kan ikke røpe hva det er helt ennå. Først skal hun fokusere på den nylanserte kolleksjonen sin.

– Selv om jeg elsker jobben min, er dagens høydepunkt å være sammen med familien min. De vil alltid være min førsteprioritet. Og hvem vet, kanskje kommer det en til baby, ler hun.

LES OGSÅ: LES OGSÅ: Det vakte oppsikt da amerikanske Alysia Montaño suste over målstreken på 800 meter med en tydelig kul på magen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer