Tammy Hembrow

- Jeg hadde en ganske usunn livsstil før

23-åringen deler bilder fra livet som tobarnsmor og treningsentusiast, med nesten syv millioner følgere. Selv synes hun ikke at hun er så veldig interessant.

TAMMY HEMBROW: 23-åringen har nærmere syv millioner følgere på Instagram og motiverer millioner av kvinner verden over. Foto: Privat
TAMMY HEMBROW: 23-åringen har nærmere syv millioner følgere på Instagram og motiverer millioner av kvinner verden over. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tammy Hembrow (23) har nærmere syv millioner følgere på Instagram, og nesten 800.000 abonnenter på YouTube-kanalen sin. Tobarnsmoren fra Queensland i Australia lever en meget aktiv livsstil, og er blant annet kjent for treningsprogrammene sine.

Mange ser opp til Instagram-kjendisen, som blant annet skapte overskrifter (og fotballfrue-tendenser) da hun viste frem kroppen sin kort tid etter fødsel. Blant fanskaren hennes finner vi Khloe Kardashian, som fikk henne med i sitt «Good Squad-team» (en gruppe modeller som promoterer kleskolleksjonen «Good American»).

Selv om Tammy motiverer millioner av kvinner, og lever av å dele øyeblikk fra hverdagen, har hun ikke alltid hatt en sunn livsstil.

– Jeg hadde en ganske usunn livsstil før. Grunnen til at jeg ønsket å endre livsstilen min, var for å føle meg bedre, bli mer selvsikker og få mer energi. Jeg følte meg ikke bra på den tiden, og ønsket virkelig å gjøre en endring – jeg elsket å se hva som kunne gjøres ved disiplin og trening, sier hun til KK.no.

LES OGSÅ: Blogger og Instagram-kjendis Inger Houghton «tok en Fotballfrue» da hun ble mamma

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer