Gift ved første blikk

- Jeg hadde ikke planer om å innlede et nytt forhold såpass fort

Mila Tomofeeva (26) avslører at hun har fått seg ny kjæreste etter innspillingen av «Gift ved første blikk».

GIFT VED FØRSTE BLIKK: Mila fant ikke kjærligheten på TV, men det ble i alle fall kjærlighet ved første blikk utenfor skjermen. Foto: Privat
GIFT VED FØRSTE BLIKK: Mila fant ikke kjærligheten på TV, men det ble i alle fall kjærlighet ved første blikk utenfor skjermen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mila Tomofeeva (26) ble gift med Jonathan Sørfonden (37) i TV-programmet «Gift ved første blikk», og ved siste seremoni valgte de å fortsette relasjonen etter eksperimentet.

Etter kort tid viste det seg at det ble vanskelig å få til dating i en hektisk hverdag, spesielt med tanke på at Mila bor i Bergen og Jonathan bor i Hamar – i tillegg til at begge har to barn. De valgte derfor å avslutte forholdet, men fortsatt ha kontakt som venner.

VENNER: Mila og Jonathan er venner i dag. Foto: Discovery
VENNER: Mila og Jonathan er venner i dag. Foto: Discovery Vis mer

Mila synes første uken etter innspilling var ganske spesiell, og hun trengte litt tid til å lande igjen, og innse at hun var tilbake til hverdagen.

- Det var slitsomt og krevende med innspilling i fem uker, og å være borte fra barna så lenge. Det var mye følelser ved hjemkomst, forteller hun.

Første date var en treningsøkt

Instagram-følgerne til Mila har sett at hun har hintet til at det er en ny flamme på gang, og overfor KK kan hun avsløre hvordan de møttes. De ble nemlig kjent via Instagram, hvor denne mannen skilte seg ut med én gang.

- Han foreslo å ta en treningsøkt sammen, så vår første date var rett og slett en knallhard svettefest på Barry’s bootcamp! Ikke mange klarer å gjennomføre en slik økt med den prestasjon han viste, så jeg ble imponert, altså.

Paret møttes ganske kort tid etter innspillingen av Gift ved første blikk. Mila sier at hun ikke la noe særlig i det, men hun tenkte at hun kunne ta en treningsøkt sammen med denne mannen.

- Jeg hadde ikke planer om å innlede et forhold såpass fort, jeg skulle egentlig kun fokusere på meg selv, barna mine og alt jeg har på gang med jobb, studier og sosiale medier. Men noen ganger går ikke ting helt som planlagt, og det var «noe» der fra dag én! Det var fyr og flammer, for å si det sånn, sier Mila med et stort smil.

En god match

Til tross for at hun endelig fant «gnisten» hun hadde savnet under innspillingen, var hun forsiktig i starten. Hun ville ikke forhaste seg. Dessuten har det vært mye oppstyr rundt «Gift ved første blikk», da det har blitt sendt på TV mens de har blitt kjent.

- Det var en liten utfordring i oppstartsfasen, men jeg prøvde å ta så godt vare på han som jeg kunne.

FANT EN GNIST: Mila har funnet en mann som matcher henne på mange nivåer, forteller hun. Foto: Privat
FANT EN GNIST: Mila har funnet en mann som matcher henne på mange nivåer, forteller hun. Foto: Privat Vis mer

- Hvorfor falt du for denne mannen?

- Jeg falt for han uten å tenke på hvorfor! Det bare boblet over, og jeg følte meg som en 18-åring igjen, sier Mila lattermildt.

Hun forteller at forholdet er på et veldig godt sted nå, og at det bare går bedre og bedre. Hun forteller at de er flinke til å sette hverandres behov i fokus, og ikke stå i veien for hverandres mål.

- Vi har begge åpnet oss og fått vist frem våre gode sider, og jeg kunne virkelig ikke ha bedt om å møte en bedre person. Han er utrolig omsorgsfull, varm og samtidig like sprø som meg. Vi matcher hverandre på energinivået, og barna mine bare elsker han! Og så er vi skikkelig flinke til å nyte livet når vi først møtes, smiler hun.

Enn så lenge, velger Mila å holde kjæresten skjult for offentligheten, men hun kan røpe at hun snart er klar for å vise ham frem.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer