Melodi Grand Prix:

- Jeg håper låta vil hjelpe andre til å komme ut av skapet

Mgp-aktuelle Alessandra Mele sier det ikke alltid har vært like lett å være seg selv.

MELODI GRAND PRIX: Alessandra Mele deltar i kampen om å få representere Norge i Melodi Grand Prix-finalen i Liverpool 13. mai. FOTO: PRIVAT.
MELODI GRAND PRIX: Alessandra Mele deltar i kampen om å få representere Norge i Melodi Grand Prix-finalen i Liverpool 13. mai. FOTO: PRIVAT. Vis mer
Publisert

Det er under 48 timer til en av de hittil største dagene i livet hennes, men artist Alessandra Mele virker ikke stresset, tross en haug av intervjuer og at en hel dag venter med øving på hvordan å se inn i kamera, mens man danser og synger foran et stort publikum.

Lørdag deltar hun nemlig i den første delfinalen av Melodi Grand Prix (MGP). Tre artister går videre til finalen som holdes i Trondheim spektrum 4. februar.

- Jeg blir veldig, veldig nervøs. Men man kan ikke vise det på scenen for da blir det ikke bra nok utførelse.

Hun legger leende til at hun har et ritual hvor hun danser som en ape og gjør grimaser til speilbildet sitt før hun går på scenen.

Vind i håret

20-åringen har en del trening i det å stå på scenen og mange vil nok kjenne igjen det sukkersøte smilet og den kraftfulle stemmen fra fjorårets sesong av The Voice. Den norsk-italienske unge damen sjarmerte både seerne og mentor Espen Lind i senk, som da sa om Alessandra: «Du er en entertainer med en tilstedeværelse få andre har, med vind i håret og alt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer