Julie Bergan:

- Jeg håper unge jenter ser opp til meg fordi jeg jobber hardt, ikke fordi de synes jeg er pen

Popartisten Julie Bergan er aktuell med sitt aller første album.

JULIE BERGAN: Det å faktisk kunne leve av musikken er noe av det Julie Bergan er mest stolt over gjennom karrieren sin - i tillegg til å fortsatt stå for de samme verdiene som før gjennombruddet. FOTO: Adam Falk
JULIE BERGAN: Det å faktisk kunne leve av musikken er noe av det Julie Bergan er mest stolt over gjennom karrieren sin - i tillegg til å fortsatt stå for de samme verdiene som før gjennombruddet. FOTO: Adam Falk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var akkurat dette jeg ville gjøre da jeg var liten og fant ut at det var popstjerne jeg skulle bli. Nå har jeg lagt grunnsteinene for karrieren min, sier artist Julie Bergan (23) om albumslippet.

Mye energi. Glad musikk. Høyt tempo. Tre stikkord som beskriver det rykende ferske albumet «Turn On The Lights» godt - og som også gjenspeiler Julie som person.

- Albumet er på en måte en oppsamling av hva jeg har vært gjennom de siste årene - både når det kommer til følelser, tanker og meninger, men også stilen på låtene. Jeg har jobbet ekstremt mye med helheten for å få dette så meg som mulig, sier Bergan til KK.

23-åringen har akkurat lagt 2017 bak seg. Et svært travelt år ifølge henne selv. 2017 skulle nemlig vise seg å bli året hvor fulle timeplaner, haugevis av konserter og singelslipp ble en del av hverdagen. For etter at braksuksessen «Arigato» ble utgitt i fjor sommer, ønsket plutselig «alle» et glimt av den populære artisten.

- 2017 har vært et eneste stort liveår! Jeg har hatt mange konserter - og møtt enda fler mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer