Chrissy Teigen gravid:

- Jeg har akkurat født, så takk for at du er såååååå respektfull

Chrissy Teigen refser Emmy-publikum som hevder at hun er gravid igjen - fire måneder etter fødselen.

SJARMERTE PÅ EMMY-SCENEN: Chrissy Teigen og John Legend underholdt fra scenen under Emmy-utdelingen. Chrissy var ikledd en kjole fra Zuhair Murad. FOTO: NTB Scanpix
SJARMERTE PÅ EMMY-SCENEN: Chrissy Teigen og John Legend underholdt fra scenen under Emmy-utdelingen. Chrissy var ikledd en kjole fra Zuhair Murad. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av september var det duket for glitter og glamour på Microsoft Theater i Los Angeles, da tv-prisutdelingen Emmy ble avholdt for 70. år på rad.

To av de som hadde fått æren av å dele ut pris var ekteparet Chrissy Teigen (32) og John Legen (39). De har vokst seg inn i de tusen amerikanske hjem (og også våre hjerter!) med sin lune humor, uhøytidelighet og felles varme.

Men da Emmy-utdelingen var over, og Chrissy Teigen - som er svært aktiv på sosiale medier - fikk satt seg ned og sjekket ut de siste tweetsene fra utdelingen, ble hun regelrett forbanna.

Der var det nemlig en som hadde kommentert kroppen hennes, og stilt spørsmål ved om hun er gravid igjen - fire måneder etter at hun fødte sønnen Miles.

«Jeg spør om dette så respektfullt som jeg kan, men er @ChrissyTeigen gravid igjen?».

Chrissy Teigen kommenterte direkte tilbake til Twitter-brukeren: «Jeg har akkurat født, så takk for at du er såååååå respektfull».

I kommentarfeltet er det flere som har påpekt at man aldri - aldri - skal spørre en kvinne om hun er gravid, med mindre hun ligger på fødestuen og presser ut en baby.

LES OGSÅ: John Legend åpnet opp til KK om konas norske aner

John Legend ble historisk under Emmy-utdelingen

Kort tid før Emmy-utdelingen hadde musiker John Legend vunnet pris under førutdelingen Creative Arts Emmy, for sin rolle som Jesus i Jesus Christ Superstar. Dette gjorde at Legend kan smykke seg med den eksklusive EGOT-tittelen - noe som indikerer at han har vunnet pris i både Emmy-, Grammy-, Oscar- og Tony-utdelingene. Han er for øvrig også den første svarte mannen som har stukket av med EGOT-tittel.

Legend var også nominert i kategorien Lead Actor in a Limited Series or Movie category for rollen i Jesus Christ Superstar, men den prisen gikk til Darren Criss (31) for rollen i The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.

Men John Legend deppet ikke av den grunn, og mens ekteparet sto på scenen benyttet Legend anledningen til å kommentere hvor fantastisk uken har vært for dem.

- Ja, ja, vi har fått med oss at du har vunnet en EGOT, John, sa kona Chrissy til ektemannen fra scenen.

- Jeg mente egentlig 5-årsjubileet vår da.. responderte Legend med.

FORELSKET: Nylig kunne ekteparet feire trebryllup - fem år som mann og kone. FOTO: NTB Scanpix
FORELSKET: Nylig kunne ekteparet feire trebryllup - fem år som mann og kone. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet kunne nemlig i helgen feire trebryllup - at de har vært gift i fem år. Det er ingen tvil om at John Legend elsker sin fine familie, og til KK fortalte Legend i fjor, i forbindelse med norgesbesøket, at foreldrerollen har forandret ham som person.

- Å bli far har gitt meg nye perspektiver og forandret måten jeg prioriterer på. Det får deg til å innse hvor viktig familielivet er. Det gjør at jeg er blitt mer selektiv når det kommer til hvilke prosjekter jeg takker ja til. Jeg ønsker å være hjemme med familien min så mye som mulig, og jeg ønsker ikke å kaste bort arbeidstiden min på noe som ikke er viktig eller produktivt.

Chrissy Teigen og John Legend er foreldre til Luna (2) og Miles (4 mnd). Les hele Legend-intervjuet med KK her.

LES OGSÅ: Stjel kjendisstilen: Chrissy Teigen!

Måtte oppklare forvirring rundt sitt norske etternavn

Under et intervju med Today på rød løper i forkant av Emmy-utdelingen, klargjorde Chrissy Teigen forvirring rundt sitt norskklingende etternavn. De fleste amerikanere kaller henne Teigen - uttalt «Tigen».

- Min far insisterer på at vi heter Teigen, forklarer Chrissy mens hun uttaler etternavnet slik som den norske artisten Jan Teigen ville ha gjort. Selv uttaler hun det «Tigen».

- Navnet er fra Norge, og der finnes det både en artist og en by som heter det, legger John Legend til.

Se video hvor Chrissy forklarer fadesen under:

Da John Legend var i Norge i fjor var det uten familien, men en vakker dag håper han at han kan ta med seg kona og barna på besøk til svigerfar Ron Teigen Seniors norske aner.

- Chrissys far er halvt norsk og halvt tysk. Hennes mor er thai. Mr. Teigen vokste opp i et område i Washington med mange norsk-amerikanere, og føler definitivt en sterk tilknytning til sin norske arv. Chrissy har vært i Norge med meg før, og vi håper at vi kan lære mer om hennes norske arv i fremtiden. Kanskje vi kan finne ut av hvilken by hennes slektninger er fra, og reise dit på besøk, sa han til KK i september 2017.

Se bilder fra rød løper under Emmy-utdelingen!:

LES OGSÅ: Kjendisenes villeste kjolesplitter gjennom tidene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer