Will Smiths mor om slaget

– Jeg har aldri sett ham slik før

Will Smiths mor snakker ut om sønnens sjokk-oppførsel.

WILL SMITHS MOR: Will Smiths mor Carolyn tar bladet fra munnen om sønnens skandaleoppførsel på Oscar-utdelingen i 2022. FOTO: NTB
WILL SMITHS MOR: Will Smiths mor Carolyn tar bladet fra munnen om sønnens skandaleoppførsel på Oscar-utdelingen i 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Dagen etter det famøse slaget som skuespiller Will Smith delte ut til komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling, gikk «Fresh Prince»-stjernen ut i et innlegg på Instagram og ba om unnskyldning.

Da hadde det vært stille fra familien Smith, med unntak av sønnen Jaden som skrev på Twitter: «Det er slik vi gjør det», med adresse til hva som ville skje om noen fornærmer familien.

KK har tidligere skrevet om sykdommen bak skandale-slaget, der Smiths kone Jada Pinkett Smith forteller om den bakenforliggende sykdommen som sparket i gang Oscar-skandalen og Will Smiths voldelige oppførsel.

Men dagen etter slaget la altså Smith ut en unnskyldning:

«Jeg vil offentlig be om unnskyldning, Chris. Jeg gikk altfor langt og jeg gjorde feil. Jeg er flau, og handlingene mine var ikke representative for den mannen jeg ønsker å være. Det er ikke plass til vold i en verden av kjærlighet og vennlighet» skrev Will Smith.

Will Smiths mor om slaget

Men nå har også Will Smiths mor tatt bladet fra munnen. I et intervju med TV-kanalen ABC snakker hun ut om Oscar-kvelden som hadde både høye topper og dype avgrunner:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer