Kathrine Sørland

- Jeg har aldri vært mer opptatt av trusene mine enn da vi begynte å date igjen

Åpenhjertige Kathrine Sørland og mannen Andreas Holck.

KATHRINE SØRLAND: Den tidligere supermodellen Kathrine Sørland og mannen Andreas Holck fant tilbake til hverandre i 2021, etter å ha vært fra hverandre i tre år. Her fra den røde løper i 2014. FOTO: Stian Lysberg Solum/NTB
KATHRINE SØRLAND: Den tidligere supermodellen Kathrine Sørland og mannen Andreas Holck fant tilbake til hverandre i 2021, etter å ha vært fra hverandre i tre år. Her fra den røde løper i 2014. FOTO: Stian Lysberg Solum/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2021 kom nyheten om at tidligere supermodell Kathrine Sørland (43) og mannen Andreas Holck (52) hadde funnet tilbake til hverandre, etter tre år.

Paret giftet seg i Stavanger domkirke i 2006 og fikk sønnen Leon. Men i september 2018 gikk de to hver til sitt og Sørland sa den gang at de skiltes som venner. Siden da har paret snakket ut om bruddet. Først Sørland, som i podkasten Summa Summarum fortalte at de begge etter bruddet gikk inn i hvert sitt forhold.

– Men jeg klarte aldri å slutte å tenke på det jeg hadde hatt, og at det kanskje var litt for fort over. Jeg satt med følelser for eksen som jeg kanskje ikke burde hatt i et nytt forhold, og det gjorde alt veldig vanskelig, fortalte Sørland.

Fullt trusefokus

Siden da har paret tatt gjenforeningen inn i kringkastingens former. Gjennom podkasten «Ekteskapet 2.0» åpner de opp om både bruddet, gjenforeningen og tiden etterpå.

Og det er i en promoteringsnutt for nettopp podkasten at den åpenhjertige paret sitter i strandkanten og gir smakebiter av en ny episode. Og ikke en hvilken som helst periode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer