FÆBRIK

- Jeg har aldri vært så naken på fest før!

Ingrid Vik Lysne var kledd i det kanskje dristigste antrekket av de fire sy om-representantene.

FÆBRIK: Gjenbruksgjengen består av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne. Her under Vixen awards 2022. De vant pris for Årets influencer: Business. FOTO: Lise Åserud / NTB
FÆBRIK: Gjenbruksgjengen består av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne. Her under Vixen awards 2022. De vant pris for Årets influencer: Business. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Den aller siste lørdagen i januar var det duket for Vixen awards på Gamle Logen i Oslo.

Prisutdelingen deler ut priser til fjorårets influensere innenfor kategorier som mote, beauty, bærekraft, mat, livsstil og helse.

Gjenbruksgjengen Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne står bak syfabrikken Join the Fæbrik, og stakk av med tittelen Årets business.

Som seg hør og bør når man fronter gjenbruk og sy om, hadde gjengen sydd antrekkene de var ikledd under festlighetene selv.

De fire business-kvinnene matchet hverandre i olastoff-kjoler med påtrykkede Æ-er på kjolene. Under kjolene var det et «skjult» budskap, som de gjennom Instagram-kontoen sin har opplyst om hva budskapet dreier seg om.

«Tallene som skjuler seg bak fast fashions altfor høye tempo er dystre. Vi trykket dem på antrekkene våre til Vixen i den sloweste fashion mulig: silketrykk! Som en påminnelse til å velge brukt, låne og sy selv, stille krav&spørsmål til merkene du handler hos, og hoppe av den mørke fast fashion-karusellen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer