FÆBRIK

- Jeg har aldri vært så naken på fest før!

Ingrid Vik Lysne var kledd i det kanskje dristigste antrekket av de fire sy om-representantene.

FÆBRIK: Gjenbruksgjengen består av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne. Her under Vixen awards 2022. De vant pris for Årets influencer: Business. FOTO: Lise Åserud / NTB
FÆBRIK: Gjenbruksgjengen består av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne. Her under Vixen awards 2022. De vant pris for Årets influencer: Business. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Den aller siste lørdagen i januar var det duket for Vixen awards på Gamle Logen i Oslo.

Prisutdelingen deler ut priser til fjorårets influensere innenfor kategorier som mote, beauty, bærekraft, mat, livsstil og helse.

Gjenbruksgjengen Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne står bak syfabrikken Join the Fæbrik, og stakk av med tittelen Årets business.

Som seg hør og bør når man fronter gjenbruk og sy om, hadde gjengen sydd antrekkene de var ikledd under festlighetene selv.

De fire business-kvinnene matchet hverandre i olastoff-kjoler med påtrykkede Æ-er på kjolene. Under kjolene var det et «skjult» budskap, som de gjennom Instagram-kontoen sin har opplyst om hva budskapet dreier seg om.

«Tallene som skjuler seg bak fast fashions altfor høye tempo er dystre. Vi trykket dem på antrekkene våre til Vixen i den sloweste fashion mulig: silketrykk! Som en påminnelse til å velge brukt, låne og sy selv, stille krav&spørsmål til merkene du handler hos, og hoppe av den mørke fast fashion-karusellen».

Ingrid Vik Lysne var ikledd det kanskje dristigste antrekket av de fire sy om-representantene, og hadde en splitt den norske røde løperen sjeldent har sett maken til.

Oppfordring til firerbanden

På sin egen Instagram-profil erkjente 31-åringen, som er aktuell i Farmen Kjendis på TV 2, at hun også syntes hun var rimelig avkledd:

«Mitt ÆÆÆÆ-antrekk! Aldri vært så nøgen på fest før! (...) Dette drøye antrekket er det lagt en plan for: korsættet skal brukes med strikkegensere og skjorter under. Skjørtet består av flate paneler som skal sys om til ny hverdagsbag og vesken skal følge meg livet ut».

SKJULT, KLART BUDSKAP: Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne benyttet anledningen til å dele fakta på rød løper under Vixen Awards. FOTO: Lise Åserud / NTB
SKJULT, KLART BUDSKAP: Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Norden og Ingrid Vik Lysne benyttet anledningen til å dele fakta på rød løper under Vixen Awards. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer

I kommentarfeltet er det flere som påpeker at det er gull at antrekkene er gjenbruk, og hyller det «skjulte» budskapet - men det er likevel en av følgerne som kommer med en oppfordring til de fire karrierekvinnene:

«Lag gjerne en mot-trend der damer ikke trenger å gå nesten nakne på fest!».

KK har forsøkt å få en kommentar fra Ingrid Vik Lysne, men hun har foreløpig ikke besvart vår henvendelse.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer