- Jeg har alltid stått opp for at sex ikke skal være tabu

Youtuberen Nellie (25) lagde «Slik har du sex»-video.

INFLUENSER: Nellie Krokstad fra Gol blir å se i sesong 2 av TVNorge-realityen «Influenserne». Hun er ikke redd for å by på seg selv. FOTO: TVNorge
INFLUENSER: Nellie Krokstad fra Gol blir å se i sesong 2 av TVNorge-realityen «Influenserne». Hun er ikke redd for å by på seg selv. FOTO: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten er reality-serien «Influenserne» tilbake med sesong 2 på Dplay, og ifølge kanalen blir vi seerne tatt med bak fancy filtre og catchy captions - og får sett hverdagen til noen av Norges mest populære internettprofiler.

Blant dem er 25 år gamle Nellie Krokstad fra Gol. Hun er en Youtuber som lager videoer av en litt annen type enn de klassiske makeup tutorials-videoene mange av hennes jevngamle YouTuber-kolleger lager.

For et par år siden publiserte hun videoen «Slik har du sex», som var én av tre videoer i serien Under dyna. Den har i underkant av 300 000 visninger. Formålet med videoen var å vise unge jenter og gutter hvordan de har sex, og å bidra til å bryte ned tabuene knyttet til sex og kropp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer