Kim Kardashian

- Jeg har cellulitter. Hva så!

Disse 9 kjendisdamene er ikke redde for å vise fram «sitt sanne jeg» - og vi digger det!

Publisert
Sist oppdatert

Kalenderen viser fremdeles juli, og dette betyr at vi for fullt er inne i den deilige badesesongen - til tross for at vi av og til blir overrasket av en og annen regnskur. Men for mange av oss er strandliv og bikinisesong ensbetydende med noia og angst på grunn av cellulittene som befinner seg på rumpe, baksiden av lår, på magen og armer.

Men hallo - er det ikke på tide at vi dropper cellulitt-angsten og heller konsentrerer oss om å nyte livet, sol og sommer? Cellulitter er jo tross alt noe «alle» har, skal vi tro ekspertene!

- Etter å ha gjennomgått puberteten får omtrent 90 prosent av alle kvinner cellulitter. Årsaken til at cellulitter stort sett rammer kvinner, er at fettet hos kvinner er genetisk ulikt fettet hos menn, har Ann-Kristin Stokke, som er fagsjef hos Skintific AS, tidligere uttalt til KK.no.

«Hva med kjendisdamene da, hvorfor har ikke de cellullitter?» er vi nok mange som undrer oss. Men selvfølgelig har også de flotte Hollywood-skjønnhetene cellulitter - og flere av dem er ikke redde for å si det høyt. Dét digger vi!

Nedenfor har vi samlet et knippe av de flotteste, heiteste, kuleste og diggeste kjendisdamene vi vet om som alle innrømmer at de er akkurat som deg og meg!

- Jeg har cellulitter. Jeg har strekkmerker. Brystene mine er ikke som de var før fordi jeg har ammet to barn, har skuespiller Reese Witherspoon (40) uttalt i et intervju med Vanity Fair

- Vi har alle sammen cellulitter. Det samme har supermodeller! Jeg har vært på mange moteshow og bare: «Til og med hun supertynne dama der har cellulitter!». Det er naturens gang. Uten det er du ikke menneskelig, sier skuespiller Sandra Bullock (52) i et intervju med InStyle.

- Jeg har cellulitter. Jeg innrømmer det. Men noen ganger sier jeg til meg selv: «Drit i det, jeg kommer til å gå i bikini», har supermodell Cindy Crawford (50) sagt til RedBook.

«Barbie burde komme med dukker med cellulitter!!! Tross alt har jo rundt 95 prosent av ALLE kvinner det!!», skrev artist Demi Lovato (23) på Twitter i 2013. 

- Jeg har cellulitter. Hva så! Jeg har aldri hevdet at jeg er perfekt. Det er galskap at folk bare antar at siden du er kjendis så er du feilfri. Noen ganger viser jeg frem alt jeg har, og jeg føler meg fantastisk bra etterpå. Jeg tenker: «Det er så verdt det! Denne lille cellulitten her - det var SÅ verdt den iskremen jeg spiste!», sa reality-babe Kim Kardashian (36) til magasinet Cosmopolitan UK, ifølge Daily Mail, i 2011.

- Brystene mine henger, jeg har cellulitter, hoftene mine er blitt større - men jeg elsker det! fortalte skuespiller Jessica Alba (35) til det britiske magasinet GQ, ifølge CBSNews, etter at hun ble mor for første gang.

- Jeg vil heller ha litt cellulitter og spise all den maten og iskremen jeg vil!

- Jeg ser ut som hvem som helst andre som går rundt i gatene. Jeg har ikke perfekte pupper, jeg har cellulitter - selvfølgelig har jeg det - og jeg har former. Dersom det at jeg innrømmer det er noe som får andre kvinner til å føle seg mer selvsikker så er det fantastisk!, sa skuespiller Kate Winslet (40) i et The Sun-intervju i 2012.

- Selvfølgelig har jeg også mange skavanker på kroppen min. Men jeg vil heller ha litt cellulitter og spise all den maten og iskremen jeg vil!, sa skuespiller Blake Lively til Allure for fire år siden.

- Jeg har mage. Jeg har cellulitter. Og jeg fortjener allikevel å bli elsket, sa komiker og skuespiller Amy Schumer (35) til magasinet Glamour i fjor. 

- Jeg kommer ikke til å dra ut og spise med noen som spiser som en liten skjør fugl, ei heller spiser jeg selv som en liten skjør fugl. Men det er rart, i min bransje så er jeg størrelse 2 (str. 36) og blir betegnet som formfull. Det er viktig å minne unge kvinner på dette: «Selv tynne jenter har cellulitter - selv Hally Berry har cellulitter! Det du ser på bilder er ikke alltid sannheten», har skuespiller Sophia Bush (34) tidligere sagt til Health.

KK.no møtte den norske bloggeren Janka Polliani (37), som er programleder for neste sesong av «Top Model» med formfulle modeller, under «Gullruten» i Bergen i mai og da oppfordret hun alle kvinner til å slutte å være så harde mot seg selv:   

- Drit i det! Strekkmerker og alt som er hører med. Kvinnekroppen kommer i alle fasonger og størrelser. Du kan ikke retusjere bort størrelser eller strekkmerker når du er på tv. Det er så fantastisk mange fine jenter der ute!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer