Isabel Raad

- Jeg har en greie for «red flags»

Isabel Raad er oppgitt over sin egen dømmekraft når det kommer til menn.

ISABEL RAAD: Isabel forteller om singeltilværelsen og den nye serien. Foto: Ida Bergersen
ISABEL RAAD: Isabel forteller om singeltilværelsen og den nye serien. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

«Girls of Oslo» har premiere 3. november, hvor vi blant annet får bli bedre kjent med Isabel Raad (29), i tillegg til Sophie Elise Isaksen, Anniken Jørgensen og Nora Haukland.

Det er ikke første gang Isabel spiller inn en tv-serie, men denne gangen må hun dele rampelyset med de tre andre.

- Å filme sammen, er veldig annerledes. Jeg er vant til å ha min egen serie hvor fokuset er mest på meg, samt familie og venner, men her blir jeg kastet inn sammen med tre andre sykt fete damer, hvor vi skal bli kjent mens vi filmer livene våre. At vi gjør dette sammen, er en helt ny måte å filme reality på for min del, sier hun til KK.

- Kjente du de andre jentene fra før?

- Jeg hadde møtt Sophie Elise et par ganger, og vi har snakket mye sammen på sosiale medier, men vi kjente hverandre ikke godt. Nora hadde jeg så vidt møtt, men Anniken hadde jeg aldri møtt før, men det var hun jeg kom nærmest.

Ble veldig overrasket

Til tross for fasaden mange tviholder på i sosiale medier, mener Isabel at alle er fremstår som seg selv på de ulike plattformene. Bortsett fra Anniken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.