Alicia Vikander

- Jeg har en helt ny forståelse for livet

Skuespiller Alicia Vikander forteller nå om hvordan pandemien har gitt henne frihet til å tilbringe mer tid med familien.

HEMMELIGHETSFULLE: Stjerneparet Alicia Vikander og Michael Fassbender er blitt foreldre under pandemien, men har holdt kortene tett til brystet. Her bilde fra familiens ferie på Ibiza i 2021. FOTO: NTB
HEMMELIGHETSFULLE: Stjerneparet Alicia Vikander og Michael Fassbender er blitt foreldre under pandemien, men har holdt kortene tett til brystet. Her bilde fra familiens ferie på Ibiza i 2021. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske og internasjonale skuespilleren Alicia Vikander (33), kjent fra filmer som «En kongelig affære» og «Tomb Raider», er gift Michael Fassbender (44), kjent fra blant annet «X-Men: Days of Future Past».

Paret har vært sammen siden 2014, og møttes under innspillingen av den romantiske dramafilmen «The Light Between the Ocean». De giftet seg på Ibiza i 2017. Den siste tiden har de bodd i Lisboa, Portugal.

Vikander og Fassbender har generelt vært tilbakeholdne når det kommer til å uttale seg om sitt privatliv. De og også holdt kortene tett til brystet hva angår deres egne fremtidsplaner. Da det begynte å ryktes at part ventet barn i oktober 2020, valgte de å ikke svare på noen spørsmål.

Men da paret, i august i fjor, ble sett på flyplassen i Paris med en baby på armen, var det ikke vanskelig å legge sammen to pluss to. Kjendisparet hadde fått en pandemibaby.

I det amerikanske magasinet People åpnet Alicia Vikander opp om foreldrerollen og det nye livet som småbarnsforelder. Samtidig ville hun ikke røpe alt for mye:

- Jeg har nå en helt ny forståelse for livet generelt. Det er ganske vakkert, og kommer til å bidra mye til arbeidet mitt i fremtiden, sa hun, uten å avsløre hverken navn, kjønn eller hvor gammel den lille er.

LES OGSÅ: Flere fødselsdeprimerte under corona-pandemien: - Mange har vært for mye alene

Pandemien ga tid til familien

I et intervju med Dagens Nyheter forteller skuespilleren om de to siste årene. Samt hvordan den tiden har gitt henne muligheten til å stoppe opp å vurdere hva hun egentlig holder på med. Og hva hun faktisk vil.

- Den prosessen hadde vel kanskje kommet før eller siden, men pandemien fremskyndet det hele. Jeg var kommet til et punkt hvor jeg definerte meg selv veldig mye gjennom arbeidet mitt.

- Det gjør jeg i høy grad enda, men gjennom det at jeg har fått tid til å se på film, lese og henge med familien, kjennes det faktisk som om jeg har fått en mulighet til å forelske meg i yrket mitt på nytt.

LYKKELIG: Alicia Vikander og Michael Fassbender har vært sammen siden 2014. Ifølge Vikander selv, er de i et lykkelig forhold. Foto: NTB
LYKKELIG: Alicia Vikander og Michael Fassbender har vært sammen siden 2014. Ifølge Vikander selv, er de i et lykkelig forhold. Foto: NTB Vis mer

Alicia Vikander om ektemannen

Nylig åpnet Vikander litt opp og snakket om relasjonen med Michael Fassbender, og om hvor mye den har blitt påvirket under pandemien.

- Ettersom vi vanligvis reiser hele tiden, kunne jeg ikke la være å tenke: «Herregud, jeg håper det her kommer til å funke.» Og det samme har jeg hørt andre i vår situasjon også har tenkt, fortalte hun i et intervju med Damernas Värld høsten 2021. Hun fortsatte:

- De siste tolv årene har jeg aldri vært hjemme så lenge som dette, hverken alene eller med mannen min. Men det fine er at om man er så heldig at man er i et lykkelig forhold så kan det faktisk bli noe ganske romantisk ut av denne situasjonen. Bare det faktum at vi ikke har gått i strupen på hverandre er jo et godt tegn, haha. Vi har faktisk lyktes i å gjøre det beste ut av situasjonen og nyte den.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer