«Grey's Anatomy»:

- Jeg har følt prestasjonsangst på et høyere nivå enn jeg noensinne har gjort før

Cecilie Mosli har regissert en episode av «Grey's Anatomy».

«GREY'S ANATOMY»: Gjennom sin danske agent har norske Cecilie Mosli fått i oppdrag å regissere én episode i sesong 14 av den amerikanske serien «Grey's Anatomy». Foto: Astrid Waller
«GREY'S ANATOMY»: Gjennom sin danske agent har norske Cecilie Mosli fått i oppdrag å regissere én episode i sesong 14 av den amerikanske serien «Grey's Anatomy». Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Nordiske Seriedager ble arrangert på Vulkan i Oslo i slutten av september var det én dame som hadde kommet langveis fra. Nemlig den norske skuespilleren og regissøren Cecilie Mosli (44), som kom direkte fra Hollywood og innspilling av den populære TV-serien «Grey's Anatomy».

Hun har fått i oppdrag å regissere én av episodene i sesong 14, som har premiere denne høsten. Episoden har fått tittelen «Danger Zone» og er den femte episoden ut i sesongen. Vi tok en prat med Cecilie etter at hun hadde fortalt om erfaringene og opplevelsene fra «Grey's Anatomy»-settet i samtale med film- og TV-guru Mona B. Riise (45) under Nordiske Seriedagger. Via sin danske agent fikk hun regi-oppdraget.

- Det er en utrolig miks av følelser! Det er jo det gøyeste jeg har vært med på og det var en fantastisk opplevelse på alle vis. Men så er det jo det dilemmaet da, med å forlate familien. Det er jo ganske ensomt å være der i en måned alene, i den hektiske og intense tilværelsen som et slikt oppdrag er. Men summa summarum er jeg bare glad for det nå! sier hun entusiastisk til KK.

LES OGSÅ: Danica Curcic skulle egentlig ha snakket norsk i «Nobel»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer