Jennifer Aniston

- Jeg har forsøkt å bli gravid, men nå er det for sent

Superstjernen Jennifer Aniston (53) snakker for første gang ut om kampen for å bli gravid.

JENNIFER ANISTON: For aller første gang åpner skuespiller Jennifer Aniston opp om den tøffe kampen hun har tilbakelagt for å bli mamma. FOTO: NTB
JENNIFER ANISTON: For aller første gang åpner skuespiller Jennifer Aniston opp om den tøffe kampen hun har tilbakelagt for å bli mamma. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jennifer Aniston (53) har hele sitt yrkesaktive liv vært utsatt for gravidspekulasjoner i tabloidpressen, men har alltid valgt å la privatliv være privatliv.

Men nå tar den populære skuespilleren, først og fremst verdenskjent for sin rolle i TV-serien Friends, bladet fra munnen - og er brutalt ærlig om kampen hun har kjempet i en årrekke.

- Jeg prøvde å bli gravid. Det har vært et vanskelig vei å gå for meg; the baby-making road, sier hun i det svært personlige intervjuet med magasinet Allure.

Hun erkjenner at årene med spekulasjoner har vært knalltøffe, og at hun har forsøkt «alt» for å bli gravid.

- Jeg har vært gjennom IVF, drukket kinesiske teer, bare å nevne i fleng. Jeg la alt jeg hadde inn i det. Jeg kunne ønske noen hadde sagt til meg at jeg burde fryse eggene mine. Gjøre meg selv den tjenesten. Men man tenker liksom ikke tanken. Så her er jeg i dag. Skipet har seilt, sier hun ærlig.

VENNER FOR LIVET: Jennifer Aniston sammen med Friends-kollegene David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette og Matt LeBlanc høsten 2002. FOTO: NTB
VENNER FOR LIVET: Jennifer Aniston sammen med Friends-kollegene David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette og Matt LeBlanc høsten 2002. FOTO: NTB Vis mer

Jennifer Aniston har vært gift med skuespiller Brad Pitt (58) og skuespiller Justin Theroux (51). Førstnvente fra 2000 til 2005, og sistnevnte fra 2015 til 2017.

Såret over rykter om at hun ikke ville ha barn med Brad Pitt

Ekstra sårende for Jennifer Aniston ble det at flere hevdet at hun og Brad Pitt tok ut skilsmisse fordi at hun ikke ville ha barn.

- Det var regelrett løgn. Narrativet var at jeg var egoistisk ... at jeg bare brydde meg om karrieren. Og gud forby at en kvinne er suksessfull og ikke ønsker seg barn. Grunnen til at min man forlot meg, grunnen til at vi slo opp og avsluttet ekteskapet, skulle være fordi at jeg ikke kunne gi ham et barn.

HOLLYWOODS IT-PAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift fra 2000 til 2005. FOTO: NTB
HOLLYWOODS IT-PAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift fra 2000 til 2005. FOTO: NTB Vis mer

Kort tid etter at forholdet tok slutt, ble Brad Pitt sammen med skuespillerkollega Angelina Jolie (47), som han i dag har seks barn sammen med. Tre biologiske, og tre adopterte.

Paret møttes under innspillingen av Mr. & Mrs. Smith i 2005, og skal ha innledet en affære under nevnte innspilling.

YNDLING: I 2020 vant Jennifer Aniston pris for beste kvinnelige for rollen i The Morning Show under The Screen Actors Guild Awards i Los Angeles. FOTO: NTB
YNDLING: I 2020 vant Jennifer Aniston pris for beste kvinnelige for rollen i The Morning Show under The Screen Actors Guild Awards i Los Angeles. FOTO: NTB Vis mer

Videre i intervjuet forteller Hollywood-yndlingen Jennifer Aniston at hun nå har lagt gravidkampen på hylla, og egentlig føler seg mer tilfreds i livet enn noensinne - bedre enn 20-30- og 40-årene.

Jennifer Aniston er den dag i dag en av de mest populære skuespillerne i Hollywood, og senest i 2020 mottok hun den gjeve SAG Awards-prisen «beste kvinnelige hovedrolle» i en dramaserie for rollen i The Morning Show.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer