Jennifer Aniston

- Jeg har forsøkt å bli gravid, men nå er det for sent

Superstjernen Jennifer Aniston (53) snakker for første gang ut om kampen for å bli gravid.

JENNIFER ANISTON: For aller første gang åpner skuespiller Jennifer Aniston opp om den tøffe kampen hun har tilbakelagt for å bli mamma. FOTO: NTB
JENNIFER ANISTON: For aller første gang åpner skuespiller Jennifer Aniston opp om den tøffe kampen hun har tilbakelagt for å bli mamma. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jennifer Aniston (53) har hele sitt yrkesaktive liv vært utsatt for gravidspekulasjoner i tabloidpressen, men har alltid valgt å la privatliv være privatliv.

Men nå tar den populære skuespilleren, først og fremst verdenskjent for sin rolle i TV-serien Friends, bladet fra munnen - og er brutalt ærlig om kampen hun har kjempet i en årrekke.

- Jeg prøvde å bli gravid. Det har vært et vanskelig vei å gå for meg; the baby-making road, sier hun i det svært personlige intervjuet med magasinet Allure.

Hun erkjenner at årene med spekulasjoner har vært knalltøffe, og at hun har forsøkt «alt» for å bli gravid.

- Jeg har vært gjennom IVF, drukket kinesiske teer, bare å nevne i fleng. Jeg la alt jeg hadde inn i det. Jeg kunne ønske noen hadde sagt til meg at jeg burde fryse eggene mine. Gjøre meg selv den tjenesten. Men man tenker liksom ikke tanken. Så her er jeg i dag. Skipet har seilt, sier hun ærlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer