Fetisha Williams:

- Jeg har fortsatt ikke snakket med henne

Fetisha Williams kommenterer «bruddet» med Sophie Elise Isachsen.

FETISHA WILLIAMS: Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen har ikke snakket sammen etter «bruddet». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FETISHA WILLIAMS: Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen har ikke snakket sammen etter «bruddet». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kan du snakke om det at Sophie Elise forsvant, spør programleder Erlend Mørch.

- Nei, hun gadd vel ikke da.

Det sier Fetisha Williams i NRK-podkasten «Radio Mørch», som ledes komiker Erlend Mørch. I juni ble det kjent at Sophie Elise trakk seg fra podkasten «Sophie & Fetisha» de to drev sammen.

Nå er det kun Fetisha Williams som driver podkasten – som går under navnet «Fetisha +1».

- Var ikke dere bestevenner?, spør Mørch:

- Jo, jeg trodde det. For å være helt ærlig, Erlend, jeg aner ikke hvorfor hun sluttet. Jeg har fortsatt ikke snakket med henne. Jeg så jo at hun hadde sagt i en avis at det bare var en business avgjørelse. Så det er jo kjipt å høre at hun bare tenkte på det som en business. Men da var det bare det da, sier hun og legger til:

- Jeg skal ikke juge, det har vært et traumatisk år. Jeg får helt støkk i brystet av å tenke på det. Men jeg er hardtarbeidende og talentfull, så da order det seg.

- Forholdet vårt er komplekst

Fetisha ble for alvor kjent gjennom TV2-serien «Sophies verden». Hun og Sophie ble kjent via felles venner for åtte år siden, og Fetisha ble raskt Sophies faste frisør. På en fest kom de tilfeldigvis i kontakt med noen i TV2. I et intervju med KK i fjor, fortalte Williams åpenhjertig om hvordan det har vært å være en av Sophie Elises nære venninner det siste året.

- Forholdet vårt er komplekst. Sophie er en person som ikke er vant til å få tilsnakk, og jeg er ikke vant til å få kjeft. Men Sophie trenger folk som tør å si ifra – hun har en tendens til å bli omringet av folk som dilter med. Så jeg tror hun fant en slags trygghet i oss som tør å si ifra, og gi henne tilbakemelding. Vennskapet vårt er bygget på ærlighet.

Du kan lese hele intervjuet med Fetisha her:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer