Britney Spears

- Jeg har holdt kroppen min sterk og har motivert meg selv hver dag!

Britney Spears avslører sine omfattende treningsrutiner.

BRITNEY SPEARS: Popstjernen har lagt de tunge årene bak seg, og stråler som aldri før. 
 Foto: NTB Scanpix
BRITNEY SPEARS: Popstjernen har lagt de tunge årene bak seg, og stråler som aldri før. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1999 hadde «alle» sangstrofen «Hit Me Baby One More Time» på hjernen, og den amerikanske 17-åringen Britney Spears gjorde dermed inntog på stjernehimmelen. I årene som fulgte skulle tenåringsjenta vokse seg opp til å bli en av verdens absolutt hotteste popstjerner, men medaljen har som kjent ofte en mørk bakside. (PSST: Slik kom Britney Spears tilbake i superform)

I 2007 gikk Britney Spears på en real smell ettersom presset fra management og oppmerksomheten fra både fans og paparazzifotografer tok overhånd. Du har vel ikke glemt da Britney shavet bort alt håret?  Mange fryktet at det skulle gå med Britney som det gikk med superstjerner som Marilyn Monroe (død 1962), Janis Joplin (1970), Elvis Presley (død 1977), Kurt Cobain (1994) - for å nevne noen stjerner som gikk bort så altfor tidlig.

LES OGSÅ: Visste du at disse kjendisene har datet?

- Jeg har motivert meg selv hver dag

Men heldigvis har tobarnsmoren i løpet av de siste 10 årene gjort helomvending. Etter flere runder på rehab for å få bukt med alkohol- og narkotikamisbrukt og timer med terapi ser det endelig ut til at popstjernen har funnet en indre ro. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer