<strong>BRITNEY SPEARS:</strong> Popstjernen har lagt de tunge årene bak seg, og stråler som aldri før. 
 Foto: NTB Scanpix
BRITNEY SPEARS: Popstjernen har lagt de tunge årene bak seg, og stråler som aldri før. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Britney Spears

- Jeg har holdt kroppen min sterk og har motivert meg selv hver dag!

Britney Spears avslører sine omfattende treningsrutiner.

Publisert
Sist oppdatert

I 1999 hadde «alle» sangstrofen «Hit Me Baby One More Time» på hjernen, og den amerikanske 17-åringen Britney Spears gjorde dermed inntog på stjernehimmelen. I årene som fulgte skulle tenåringsjenta vokse seg opp til å bli en av verdens absolutt hotteste popstjerner, men medaljen har som kjent ofte en mørk bakside. (PSST: Slik kom Britney Spears tilbake i superform)

I 2007 gikk Britney Spears på en real smell ettersom presset fra management og oppmerksomheten fra både fans og paparazzifotografer tok overhånd. Du har vel ikke glemt da Britney shavet bort alt håret?  Mange fryktet at det skulle gå med Britney som det gikk med superstjerner som Marilyn Monroe (død 1962), Janis Joplin (1970), Elvis Presley (død 1977), Kurt Cobain (1994) - for å nevne noen stjerner som gikk bort så altfor tidlig.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Britney Spears håvet inn priser under MTV Europe Awards i 1999. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Britney Spears håvet inn priser under MTV Europe Awards i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Visste du at disse kjendisene har datet?

- Jeg har motivert meg selv hver dag

Men heldigvis har tobarnsmoren i løpet av de siste 10 årene gjort helomvending. Etter flere runder på rehab for å få bukt med alkohol- og narkotikamisbrukt og timer med terapi ser det endelig ut til at popstjernen har funnet en indre ro. 

I slutten av juli la hun ut en video på sin offisielle Instagram-konto som viser at hun den siste tiden har lagt inn en skikkelig innsats på treningsfronten. Hun ser rett og slett sinnsykt bra ut, og vi tør påstå at hun er i sitt livs beste form. Til videoen, hvor hun viser følgerne sine diverse styrke- og yogaøvelser, skriver hun følgende:

«Jeg hadde noen uker til overs... Ha! Vel, ikke egentlig.. men jeg har holdt kroppen min sterk og har motivert meg selv hver dag!! Det er ingenting som mamma- og treningstid, eller å komme i form i vakre utendørsomgivelser!».

LES OGSÅ: 15 år skiller disse to Britney Spears-bildene!

- For meg var 20-årene helt grusomt!

Den dag i dag opptrer den populære popstjernen på scener verden over, og i sommer var hun blant annet i Japan. Under sceneshowet viste 35-åringen at hun er i knallform!

<strong>BIG IN JAPAN:</strong> Britney Spears viste frem sin smekre kropp på scenen under en konsert i Tokyo i Japan i begynnelsen av juni. Foto: NTB Scanpix
BIG IN JAPAN: Britney Spears viste frem sin smekre kropp på scenen under en konsert i Tokyo i Japan i begynnelsen av juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et tidligere intervju med den britiske TV-kanalen ITV har hun, ifølge Harper's Bazaar, gitt uttrykk for at hun ikke savner de turbulente 20-årene.  

- Jeg liker 30-årene mye bedre enn 20-årene. For meg var 20-årene helt grusomt! Å være i tenårene var gøy, men jeg liker 30-årene bedre.

Britney Spears er kjæreste med den 12 år yngre persisk-amerikanske PT'en Sam Asghari (23). Hun har sønnene Sean (11) og Jayden (10) med eksmannen Kevin Federline (39).

LES OGSÅ: Britney Spears ble hetset for kroppen - se hvordan hun svarte!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer