Ashley Graham:

- Jeg har ikke alltid likt det jeg ser i speilet

Den amerikanske supermodellen inspirerer og roser kroppspositivisme. Men hun har ikke alltid hatt like god selvtillit selv.

ASHLEY GRAHAM: Ashley Graham hyller alltid naturlige kropper, men forteller at det å få en god selvtillit er en reise. FOTO: NTB
ASHLEY GRAHAM: Ashley Graham hyller alltid naturlige kropper, men forteller at det å få en god selvtillit er en reise. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Ashley Graham er et kjent ansikt for de fleste. Og det er kanskje ikke så rart: I løpet av sin ti år lange karriere har hun prydet forsiden av verdens største magasiner, deriblant Sports Illustrateds årlige badedrakt-nummer. Hun har vært modell for Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger og Michael Kors (for å nevne noen), jobbet som programleder og ikke minst er hun en tydelig stemme for kroppspositivisme.

Dette er bare noen av grunnene til at hun er en av de best betalte modellene i moteverdenen og fortsetter å ta sosiale medier med storm.

På Instagram, hvor hun nesten har 13 millioner følgere, deler hun både modellbilder og bilder fra privatlivet. Og hver gang hun deler hylles hun i kommentarfeltet.

- Jeg likte ikke hvordan jeg så ut i speilet

Men veien inn til modellbransjen er ofte beinhard. I et intervju med ELLE Sverige, forklarer supermodellen at selv om hun i dag har et godt selvbilde og en god selvtillit, har det ikke alltid vært sånn.

- Selvtillit er en reise for alle, og ingen reise er lik. Det er mange ganger i livet at jeg ikke har følt meg noe verdt, spesielt de gangene jeg virkelig ikke likte hvordan jeg så ut i speilet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer