Brad Pitt letter på sløret

– Jeg har ingen stil

Åpenhjertig Brad Pitt om hvordan han helst lever livet.

INGEN STIL? Brad Pitt på premieren av «Ad Astra» på Hollywood Cinerama Dome i 2019. FOTO: NTB
INGEN STIL? Brad Pitt på premieren av «Ad Astra» på Hollywood Cinerama Dome i 2019. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Drømmer du om å kjøre motorsykkel med Brad Pitt inn i solnedgangen langs Highway 1 i California? Vel, da har du noe å glede deg til.

Vi kan ikke love deg at du får sitte , men snart er Brad uansett å se på nettopp motorsykkel i solnedgangen. Anledningen er at Brad er den nye ansiktet utad for det italienske kaffemaskinmerket DeLonghi, og i den forbindelse har han spilt inn en reklamesnutt der han legger ut på en heller pittoresk kjøretur for å kjøpe de perfekte kaffebønnene.

What is – what else

Vi har tidligere sett George Clooney fronte Nespresso, i solen han også, og nå er altså Brad nestemann ut. Hvorfor han har valgt seg nettopp det italienske merket, og kjøre ut i solen med gullhjelm med luksuriøse detaljer, har en helt spesiell årsak.

I et intervju med magasinet Esquire røper Pitt at han alltid har vært opptatt av kvalitet, ut fra et velvære-perspektiv.

– Jeg liker følelsen av et Lecia-kamera eller måten en klokke føles. Jeg vil ikke se prangende ut, men hvis du kommer nær, merker du det. Jeg liker hvordan fôret føles. Det er disse detaljene som er viktige for meg. Det er for utmattende å følge trender. Og jeg forakter reklametavler. Jeg vil ikke være en plakat.

I stormen

Det har stormet rundt Brad Pitt de siste årene, etter at han og Angelina Jolie skilte lag. Fortsatt foregår det rettslige prosesser om hvem som skal ha de seks barna, som i dag bor hos moren, og noen snarlig løsning synes ikke å være i sikte.

BEDRE TIDER Familien Jolie Pitt forlater Japan i 2011, etter premiere på filmen Moneyball. Fra venstre barna Shiloh, Vivienne, Maddox, Knox, Zahara og Pax (vises ikke på bildet). FOTO: NTB
BEDRE TIDER Familien Jolie Pitt forlater Japan i 2011, etter premiere på filmen Moneyball. Fra venstre barna Shiloh, Vivienne, Maddox, Knox, Zahara og Pax (vises ikke på bildet). FOTO: NTB Vis mer

Jolie har blant annet hevdet at Pitt var full og høylytt foran barna i forbindelse med en flytur.

PÅ PREMIERE MED PAPPA: Brad Pitt på premiere i 2014, med barna Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og Maddox Jolie-Pitt. FOTO: NTB
PÅ PREMIERE MED PAPPA: Brad Pitt på premiere i 2014, med barna Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og Maddox Jolie-Pitt. FOTO: NTB Vis mer

Seriøs drikker

I den nye reklamesnutten er det imidlertid kun kaffe han tyr til, og Brad beskriver seg i intervjuet med Esquire som en «seriøs, profesjonell, engasjert kaffedrikker».

Pitt, som vant Oscar for beste mannlige birolle i «Once upon a time in Hollywood» i 2019, forteller videre at han prøver å gjøre minst mulig av slike reklameoppdrag, men at han bestemte seg for å legge ut på tur med nettopp det italienske kaffemerket:

– Når du har tillit til produktet, trenger du ikke å presse det ned i halsen på folk. Du kan gjøre det pent.

Mangler stil

Når journalisten i The Esquire spør Brad om hvordan han vil beskrive stilen sin, svarer han:

– Om jeg har noen stil, så er det at jeg har ingen stil.

Journalisten bemerker at jakken han bruker i reklamesnutten virker kjent, og Brad bekrefter at det er hans private, av merket Loro Piana, i kasjmirull.

– Den er dyr, men hvis jeg kan bruke den i 30 år, så er den ikke dyr i lengden. Den er enkel og elegant. For meg er den perfekt.

Pitt, som i 2021 er 57 år, sier videre at han liker at jakken er så behagelig:

– Du blir eldre, du blir mer gretten, og komfort blir viktigere.

Da skulle det bare gjenstå å ønske Brad god tur. Eller å hive seg bakpå:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer