Marna Haugen:

- Jeg har kjempet

Marna Haugen snakker ut om en hektisk tid.

MARNA HAUGEN: Mye skal skje i nabolaget hvor bloggeren er bosatt. Foto: Espen Solli/Se og Hør
MARNA HAUGEN: Mye skal skje i nabolaget hvor bloggeren er bosatt. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått halvannet år siden blogger Marna Haugen (42) flyttet inn i sitt nye hjem i Ski.

42-åringen har tidligere vært åpen om at hun ikke nødvendigvis trives i det nye huset. Nå skal det skje flere endringer i nabolaget, noe som ser ut til å sette tålmodigheten til influenseren på prøve.

Haugen har vært kjent med at det skulle skje endringer i nabolaget, og alle de berørte var nødt til å forhandle egne avtaler med fylkeskommunen, ifølge Østlandets Blad.

Vi har kontaktet Marna Haugen for en kommentar, foreløpig uten hell.

- Gjerrig

Avisen skriver at veien i nabolaget skal utvides til to kjørefelt, ett kollektivfelt, sykkelvei med fortau og gang- og sykkelvei. Først nå har 42-åringen fått et estimat på når alt vil være klart.

- Selve veien virker det som om ikke skal bygges før i 2025. Det første som skal skje er at vi skal få ny innkjørsel. For at det skal skje må garasjen rives. Så det må skje først, sier Haugen til Østlandets Blad.

Hun forteller at det har vært mye arbeid med fylkeskommunen, men at hun har «sanket mye voksenpoeng» gjennom prosessen.

- Jeg har kjempet for å komme meg best mulig ut av det, men fylkeskommunen er gjerrig. Jeg får absolutt ikke nok til å bygge ny garasje.

- Kald murblokk

Likevel er 42-åringen positiv til utbyggingen og er spent på resultatet. Hun forteller at hun får en ny innkjørsel og bedre parkeringsplass.

Haugen har tidligere beskrevet huset sitt i Ski som en «kald murblokk», og kunne fortelle til Se og Hør at det ikke var særlig god isolering.

I tillegg kan huset føles litt tomt i huset uten barna. Haugen og Burøe har nemlig to barn sammen, og dermed er det uvant for influenseren å være alene når barna er hos Burøe.

- Men man finner en måte å takle det på, enten det er å begrave seg i jobb eller å være sosial med venner, sa hun til Se og Hør under et pressetreff tidligere i år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer