Martha Leivestad:

– Jeg har minst fem hjertesorger i året

Komikeren snakker åpenhjertig ut om singellivet og dating.

DATER: Sommeren er her og det betyr høysesong for kanskje årets koseligste men mest paradoksale fenomen: sommerflørten. Og skal vi tro Martha Leivestad (28) så er sensommeren laget for hjertesorg. FOTO: Ida Bergersen
DATER: Sommeren er her og det betyr høysesong for kanskje årets koseligste men mest paradoksale fenomen: sommerflørten. Og skal vi tro Martha Leivestad (28) så er sensommeren laget for hjertesorg. FOTO: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Komikeren og den tidligere Youtuberen gjestet nylig Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden». Et program hvor hun snakker med kjente fjes om kjærlighetslivet deres og deres tanker rundt det.

KK har tidligere skrevet om da programleder, komiker og influenser Vegard Harm var gjest hos Fladen. Der delte han blant annet at han aldri hadde hatt kjæreste.

«Fyren er den morsomme»

Stordjenta, som blant annet er kjent fra humorkollektivet 4ETG, og NRK-serien «Martha blir rik» er med andre ord dreven på det humor. Likevel: da hun gjestet Ida Fladens studio, fortalte hun at det er ikke gitt at gutter setter pris på at hun er «den morsomme».

Jeg tror det er en veldig vanlig oppfatning at det er fyren som skal være morsom, sier hun til Fladen og refererer til en kar hun gikk ut med, som anså seg selv for å være den morsomme, men syntes det var uvant at jenta også var morsom.

Hun forteller også at gutter har oppsøkt henne på byen, filmet henne og sagt ting som: «Og her er hun jeg ikke syns er morsom på hytta». Hvilket er en referanse til programmet «Ikke lov å le på hytta», som Martha var med i tidligere. Da fant hun seg selv «tagget» i videoen på sosiale medier dagen etter, noe som ikke var en fin opplevelse.

Derfor er hun mer komfortabel med å date via tinder eller lignende, siden det allerede er en interesse der. Når hun treffer gutter på byen er hun litt redd for at det skal være ironisk fra deres side.

Martha har i et tidligere intervju med KK fortalt om noen mindre hyggelige opplevelser med tidligere sexpartnere.

– Jeg hadde ikke sex før jeg var 19 år, og det hendte at jeg fikk noen stygge kommentarer. At jeg hadde vært finere om jeg var slank, for eksempel. Det var ikke noe hyggelig.

«Blir lett forelsket»

Men likevel lever hun nå singellivets glade dager.

– Jeg elsker det, jeg er veldig glad i det. Jeg dater, men har det også veldig kjekt med å være singel, sier hun til Fladen.

Hun har i flere tilfeller fortalt at hun blir veldig lett forelsket. Og det er følelser hun liker å kjenne på.

Jeg har minst fem hjertesorger i året, sier hun leende og legger til at hun liker at hun selv har håpet i seg når hun er på date.

Også i NRKs nye podkast-serie «Feriestemning», hvor kjendiser blir satt sammen to og to for å snakke om, ja, ferie. er hun og makker Galvan Mehidi innom dette med romantikk.

– Jeg hadde hjertesorg i fjor, men det er var på sensommeren og sensommeren er litt lagd for hjertesorg, føler jeg sa Martha og la også her til at hun er en håpløs romantiker som forelsker seg utrolig lett.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer