Pernilla Wahlgren:

– Jeg har vært ganske ulykkelig privat

Nå har det derimot snudd, og Pernilla Wahlgren har lyst til å vise alle at livet overhodet ikke er slutt etter 50.

PERNILLA WAHLGREN: Den folkekjære artisten i nytt intervju: – Jeg er så glad for at det går så bra nå, og at jeg viser alle at livet ikke er slutt etter 50. FOTO: NTB
PERNILLA WAHLGREN: Den folkekjære artisten i nytt intervju: – Jeg er så glad for at det går så bra nå, og at jeg viser alle at livet ikke er slutt etter 50. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske artisten Pernilla Wahlgren (55) har gjennom 30 år vært en av Sveriges mest elskede artister, med deltakelse i Melodifestivalen og utsolgte konserter landet rundt. De siste årene har hun dessuten etablert seg som realitystjerne i serien Wahlgrens Värld, der hun, barna, foreldrene og kjæresten byr på i rike monn hver eneste uke.

55-åringen har gjort stor suksess på TV og er aktuell med egne hudprodukter, viner og kleskolleksjon. I tillegg har hun denne sommeren ledet det populære programmet «Allsang på Skansen» på SVT1 og NRK2.

– Jeg er så glad for at det går så bra nå, og at jeg viser alle at livet ikke er slutt etter 50, sier Pernilla i et intervju med Aftonbladet.

Hun mener hun aldri har vært så lykkelig som hun er nå.

– Det kommer av at det ikke alltid har gått så bra for meg. Jeg har ikke alltid vært så lykkelig. Tvert imot har jeg vært ganske ulykkelig privat. Det er derfor jeg er så utrolig takknemlig nå, sier hun og legger til:

– Jeg tror jeg aldri har bedt så mye til Gud som jeg gjør nå. Jeg er redd alt dette skal forsvinne, sier hun til avisen.

Forelsket og forlovet

Pernilla var i sin tid gift med danseren Emilio Ingrosso, og paret fikk barna Bianca, Benjamin og Oliver. Etter flere år som singel, har hun nå funnet kjærligheten på nytt med Christian Bauer (56), som hun nå er forlovet med. De to møttes i løpet av Wahlgrens Värld-serien, og som har blitt en del av ikke bare familien, men også realityprogrammet.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer