Lena Dunham

- Jeg hater ikke hvordan jeg ser ut, men jeg hater at samfunnet forteller meg at jeg skal hate det

«Girls»-stjernen har ingenting imot å vise frem cellulittene på magasinforside - you go!

LENA DUNHAM: «Girls»-stjernen er lei kroppshysteri og har ingenting imot å vise frem cellulittene sine på magasinforside. Foto: NTB Scanpix
LENA DUNHAM: «Girls»-stjernen er lei kroppshysteri og har ingenting imot å vise frem cellulittene sine på magasinforside. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny sesong av kultserien «Girls» er rett rundt hjørnet og i den anledning stilte de fire hovedpersonene i serien, Lena Dunham (30), Jemima Kirke (31), Allison Williams (28) og Zosia Mamet (28), opp på forsiden av det amerikanske magasinet Glamour som er i salg fra 10. januar. 

På coveret står det at hele magasinet utelukkende er laget av kvinner og i denne utgaven tar de for seg «Girls»-stjernene og 50 andre kvinners meninger og tanker omkring utseende, kropp, lykke og fremtiden.

LES OGSÅ: Disse 9 kjendisdamene er ikke redde for å vise fram «sitt sanne jeg» - og vi digger det!

De fire jentene poserer i lårkorte antrekk fra Marc Jacobs og høye hæler, men i motsetning til veldig mange andre «forsidemodeller», som lar seg retusjere og photoshoppe for å fremstå perfekt, viser Lena Dunham frem cellulittene hun har på låret. Forfriskende!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer