Ny sesong av Sex Education:

- Jeg husker ingen seksualundervisning, og det sier jo sitt

Emma Mackey om dristige scener, avslag fra teaterskolen og hva hun har lært av Maeve.

SEX EDUCATION SESONG 3: Emma Mackey er aktuell med en tredje sesong som Maeve Wiley i Netflix-serien Sex Education. FOTO: NTB
SEX EDUCATION SESONG 3: Emma Mackey er aktuell med en tredje sesong som Maeve Wiley i Netflix-serien Sex Education. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Netflix-serien Sex Education er aktuell med en tredje sesong. Den populære serien, som ble sluppet i 2019, fikk raskt mye oppmerksomhet for sin uredde, humoristiske og usensurerte måte å både snakke om og vise sex, seksualitet, kropp og følelser på.

Fransk-britiske Emma Mackey returnerer som tenåringsjenta Maeve Wiley, en av seriens kvinnelige hovedroller. Sesong tre hinter om akkurat like mye sex, følelser og konflikter som de tidligere sesongene - og vel så det. Heldigvis!

Når hverdagen på Mordale videregående skole starter opp igjen etter sommerferien, tar det ikke lang tid før man merker at mye mer enn man kanskje skulle tro er forandret.

- Vi kommer til å få ser mer av Maeve og Aimee, og deres vennskap. Personlig er dette noe jeg er veldig glad for! Vi får også se mer av Maeve's forhold til lillesøsteren sin, som hun besøker mer nå i hennes nye fosterhjem. Så dette er en helt ny og spennende dynamikk i Maeves liv, røper Mackey til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer