Annette Rian Skjølberg:

- Jeg hylskrek av smerte, det var helt forferdelig

Det ble en svært dramatisk tur til Rush Trampolinepark for influenseren.

ULYKKE: Vi advarer mot sterke inntrykk! Annette Rian var maks uheldig under et hopp på Rush Trampolinepark i Trondheim. Svært leit, svarer trampolineparken. Video: Rød Løper/Privat Vis mer
Publisert

Influenser Annette Rian Skjølberg (32) er ikke fremmed for å dele glimt fra livet sitt på Instagram til sine 253 000 følgere. Det gjorde hun også da hun besøkte Rush Trampolinepark i Trondheim i starten av mai.

Den treningsglade influenseren forteller overfor Se og Hør at hun har vært en «trampolinehopper» hele sitt liv. Likevel ble turen til Rush Trampolinepark svært dramatisk for 32-åringen.

Etter en salto på en av trampolinene, sviktet anklene til Skjølberg. Hun hevder at hun endte opp med å brekke begge beina.

Influenseren mener grunnen er at trampolinen var for hard.

- Så redd

- Jeg lå å hylskrek i smerte i en til to timer, det var helt forferdelig, sier hun om hendelsen og legger til:

- Jeg var så redd for hva som hadde skjedd. Når jeg landa så tenkte jeg ikke at jeg landet feil. Jeg spurte meg selv: «Herregud hva skjedde?». Jeg landet jo riktig.

ULYKKE: Influenseren var maks uheldig da hun besøkte Rush Trampolinepark i Trondheim. Foto: Privat
ULYKKE: Influenseren var maks uheldig da hun besøkte Rush Trampolinepark i Trondheim. Foto: Privat Vis mer

Skjølberg hevder at hun tidligere har vært ambassadør for en trampolinepark i Dubai og derfor tatt flere kurs. Hun understreker også at man ser på videoen av hoppet at hun ikke gjorde et «crazy»-triks.

- Det er noen år siden jeg var profesjonell og gjorde dette hver dag, det er det, men uansett så skulle ikke det skjedd. Det burde ikke gått så galt som det gikk. Jeg trener jo mye.

  • Les svaret til Rush Trampolinepark lenger ned i saken!

- Kikket bare på meg

Til tross for at Skjølberg sier hun lå i parken og skrek i noe hun anslår var en til to timer, mener hun at de ansatte reagerte tregt og oppfordret henne til å «ligge og slappe av for å se om det går over», og at hun kanskje «hadde vrikket ankelen».

- Jeg bare ropte: «Jeg må ha rullestol-taxi», for jeg tenkte ikke på ambulanse, fordi jeg hadde så vondt. Så jeg ropte til dem: «Rullestol-taxi nå». De gjorde ikke det, de hentet ispose og sto bare og kikket på meg.

LEGEVAKT: Annette Rian Skjølberg måtte fraktes til legevakt etter en ulykke på trampolinen. Foto: Privat
LEGEVAKT: Annette Rian Skjølberg måtte fraktes til legevakt etter en ulykke på trampolinen. Foto: Privat Vis mer

Overfor Se og Hør beskriver hun likevel de ansatte som «veldig hyggelige og flinke».

Videre forteller hun at hun ble båret bort til en benk, hvor den ene ansatte sa: «Dette skjer hele tiden, det går sikkert bra. Men vi anbefaler deg å dra på legevakten og ta røntgen i tilfelle».

- De skulle jo hatt ambulanse der med en gang, understreker hun.

Til slutt ble Skjølberg hentet av taxi og kjørt til legevakten. Der fikk hun vite at begge beina var brukket og at hun ikke får operasjon før omtrent ei uke.

- At jeg ble flyttet av de ansatte og ble liggende lenge med føttene nede gjorde at det ble en hevelse i beina. Derfor må jeg vente med operasjon i over en uke. Hvis ambulansen hadde kommet med engang kunne jeg ha fått operasjon i går, hevder hun og forteller videre:

- Nå er jeg i rullestol. Det er vanskelig å gå do og jeg må ligge med beina i hjertehøyde. Alt er vanskelig.

- Kontaktet legevakt

Rush Trampolinepark har fått lagt fram Skjølbergs side av saken. Til Se og Hør forteller operativ leder Christine Grieg-Lie at sikkerheten alltid er deres førsteprioritet.

- Gjester blir opplyst om våre sikkerhetsregler via egenerklæring og video, og vi gjennomfører hyppige kvalitetskontroller av utstyret vårt, sier hun og fortsetter:

- Aktiviteten i våre parker er fri aktivitet hvor det alltid vil være en iboende risiko for uhell eller skader. Vi har allikevel meget lave skadetall i våre parker. Den inntrufne hendelsen er den eneste bruddskaden vi har hatt i vår trampolinepark i Trondheim i 2023.

Grieg-Lie forteller at hun synes det er svært leit at denne hendelsen har funnet sted. Hun påpeker at de var på plass og fulgte henne opp like etter at det skjedde.

- Legevakt ble kontaktet etter kort tid. I samråd med legevakt og kvinnen, så ble det besluttet at taxi skulle rekvireres. I henhold til vår logg så ble taxi bestilt mindre enn 25 minutter etter at hendelsen fant sted.

Trampolinen Skjølberg hoppet på er en såkalt «performance»-trampoline som er litt ulik de andre trampolinene i parken, forteller hun. Den er i et eget inngjerdet område og man får blant annet noe bedre sprett, noe som også gjør det mer krevende å gjøre triks.

Hun følger opp at de ikke har funnet noen avvik verken i trampolinen eller rammen rundt.

- Trampolinen og rammen er levert av en anerkjent amerikansk produsent. Vi har lignende trampoliner i veldig mange av våre parker. Den spesifikke trampolinen ble installert ved nyåpning i 2017.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer